Snapchat hesap gizleme

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Snapchat gizleme ayarlarıyla, iletişime kimler geçebilir, hikayeleri kimler görebilir ve konum gizleme gibi ayarlamaları yapabilirsiniz. Snapchat uygulamasında hesap gizleme.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Snapchat, 24 saat süreyle fotoğraf ve video paylaşmanızı sağlayan bir uygulamadır. Paylaşımların süresi 1-10 saniye arasındadır. 10 saniyeden uzun videolar paylaşılamıyor. Aynı zamanda paylaşımlarınız da efekt kullanmanıza yarayan bir uygulamadır. Yapılan paylaşımların ekran resmini alan kişiler olursa bu size bildirim olarak da gelmektedir. Yani uygulamada kimse haberiniz olmadan paylaşımlarınızı kopyalayamıyor. Bu da kullanıcılar açısından bir avantaj olmaktadır.

Uygulamayı 2011 Eylül ayında Evan Spiegel tarafından kurulmuştur. İlerleyen zamanlarda bazı Stanford Üniversitesi öğrencileri tarafından geliştirilmiştir. 2013 yılında Facebook uygulamayı 3 milyar dolar karşılığında satın almak istemiştir fakat bu teklif reddedilmiştir. Ardından Google 4 milyar dolar teklif etmiştir fakat teklif yine reddedilmiştir.

Gelelim haberimizin esas konusunda. Snapchat Türkiye’ de çok popüler bir uygulama değil. Yinede az da olsa kullanıcıları için yazılarımızı yayınlamaya devam ediyoruz. Bu yazıda Snapchat hesap nasıl gizlenir bunu resimli anlattık.

Snapchat hesap gizleme nasıl olur?

Paylaştığınız video veya fotoğrafların tanımadığınız kişiler tarafından görülmesini istemiyorsanız hesabınızı gizleyebilirsiniz. Bunun için ilk olarak ayarlar kısmına girin. Ardından hikayemi görüntüleyebilir kısmına tıklayıp arkadaşlarım kısmını işaretleyin. Böylece artık paylaşımlarınızı sadece arkadaş listenizdeki kişiler görebilecektir. Hesap gizlemeyi kaldırmak için aynı yolu takip edip en son herkes kısmını işaretleyebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • İlk açıldığında sol üstte profil işaretine dokunun
  • Sağ üst çark yani ayarlara girin
  • “Benimle iletişim kurabilir”
  • “Hikayemi görüntüleyebilir”
  • Son olarak konum gizlenebilir

Snapchat hesap gizlemeSnapchat gizleme nasıl olur?Snapchat hesap nasıl gizlenir


Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2019, 21:54

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir