Blackberry değeri nedir veya ne demek?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Blackberry değeri nedir ne yazılmalı sorusunun cevabı çok basit. Bu istenilen değer ne işe yarıyor veya ne demek kısa bir bilgilendirmeyle beraber bu kodu sizlerle paylaştık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Blackberry, eskiden iş alanında en önemli telefonlardan biriydi. Kurumsal şirketlerde çok sık karşılaştığımız bir markaydı. Özellikle çok sayıda yönetici bu markayı tercih ederdi. En azında birden çok telefon kullanların telefonlarından biri Blackberry olurdu. 2012-2014 yıllarında bu markayla ilgili başka sitelerimizde çok konular paylaşmışızdır. Bunlardan biri de konu başlığında yer alan Blackberry değeri nedir ne demek veya değere ne yazılmalı gibi içeriklerimiz olmuştur.

Bu yazımızda çok eski bir konuyu yeniden hortlatmış olacağız. Günümüzde pek kullanan olmasa da yine az bir kullanıcının hala Blackberry kullandığını biliyoruz. Geçenlerde bir kullanıcımız tuşlara bastığında “Blackberry değeri” istiyor şeklinde yardım istemişti. Bizde hiç düşünmeden buraya yazılması gereken değeri söylemiştik. EEE eskiden bu marka için sık karşımıza çıkan bir soruydu.

Blackberry değeri ne demek?

Blackberry tuş kilidini çok sık yanlış girildiğinde ekrana gelen güvenlik anahtarı gibi bir parola diyebiliriz. Bu bir nevi size verilen ek bir şans gibi bir şey. Özellikle çocuklu evlerde sık karşılaşılan bir sorundur. Bunu biz pin kodunu 4 kez yanlış girdiğinizde puk kodunun istemesine benzetiyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Blackberry değeri yanlış girersem ne olur?

Bazı modellerin sürümlerinde cihazın tamamen kilitlenmesi veya telefona format atabiliyor. Bazı modellerde bu değeri çok sık girdiğinizde ve sonunda doğru girdiğinizde cihaz sıfırlanıyor ve sonra açıldığı söylenmekte.

Blackberry değeri şifresini değiştirdim ve şifreyi unuttum

Bize göre bu değeri yazmasanız veya unuttuysanız o zaman cihaz fabrika ayarlarına dönerek telefondakiler siliniyor ve cihaz açılıyor. Normalde Blackberry değerine blackberry yazmanız yeterli. 

Ek bilgi bu değeri doğru yazdıktan sonra istenilen parola bölümüne şifrenizi yazıyorsunuz ve telefon veriler silinmeden açılıyor. Tam tüm modellerde bu şekilde mi garanti veremiyoruz. Bu arada Blackberry Ghost / Pro farklı bir tasarıma sahip.

Blackberry değeri nedir veya ne demek?


Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 02:09

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir