Galaxy Z Flip reklam videosu yayında

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Galaxy Z Flip tanıtımına çok az bir süre kala tanıtım filmi yayınlandı. Fiyatı tahmin edilen modelin daha önce iddia edilen bazı özellikleri ile örtüştüğü doğrulanmış oldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, bu yarın Unpacked etkinliğinde önemli tanıtımlar yapacak. Bunlardan en dikkat çekeni Galaxy S20, Z Flip ve kablosuz kulaklık Galaxy Buds Plus olacak.

S20 Serisi için çok sayıda paylaşımlar yapıldı. Önemli ölçüde özellikleri belli oldu. Katlanabilir telefonu Z Flip içinde bazı detaylar yayınlanmıştı. Tanıtıma pek bir şey kalmadı ama yeni bir paylaşım ile neredeyse katlanabilir model tanıtıldı. 🙂

Yeni modellerin fiyatları ve çok sayıda özellikleri sızdırıldı ve tanıtım için geri sayım başladı. Bu yıl düzenlenen Oscar töreninde beklenmeyen bir reklam filmine yer verildi. 

Z Flip tanıtım videosu yayınlandı. Bu gösterimle daha önce sızdırılan görsellerin gerçek olduğu ortaya çıktı. Fold modelin aksine bu model dikey katlanabilir şekilde.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dikey şekilde katlanan model masa üstünde sabit şekilde durabildiğini gösteren görüntüde aynı zamanda öz çekim ve görüntülü görüşmeye vurgu yapıldı.

Ekran boyuru 6.7 ve dış ekranın 1 inç olduğu görülüyor. Bu da daha önce gündeme gelmişti. Çağrı geldiğinde küçük ekran üzerinde görüntülendiği ve istenildiğinde direk reddetmek veya cevap verme imkanı sunulmuş.

Galaxy Z Flip fiyatı için 1500 dolardan başlanacağı söylentileri devam ediyor. 

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir