Netflix 6 ay ücretsiz abonelik dikkat

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Netflix 6 ay bedava kampanyası dolandırıcılığı Twitter üzerinden tespit edildi. Kısa süreliğine ve kısıtlı sayıda bir abonelik alımı olduğu yönünde paylaşıma dikkat.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geçtiğimiz haftalarda ortay çıkan bir tweet gündemi hayli karıştırdı. Netflix, 6 ay ücretsiz abonelik hizmetini başlattığı yönünde Twitter paylaşımına şirketten bir açıklama geldi.

Netflix 6 ay bedava ve 1000 kişiyle sınırlı şeklinde paylaşımda verilen numara üzerinden dolandırıcılık yapıldığı ortaya çıktı.

Netflix, bunun sahte bir kampanya paylaşımı olduğunu belirtti ve ücretsiz kullanmak isteyenler bizim gibi başkasının hesabını kullansın şeklinde bir paylaşım yaptı.

Çoğunlukla hafta sonunu hedefleyen dolandırıcılar, arayanların kart bilgilerini alarak dolandırdıkları anlaşıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ücretsiz kullanımı şu an için sadece 30 günle kısıtlı ve kart bilgileri girildikten sonra kullanım başlanıyor. Sonrasında tarafınıza 3 gün kala hatırlatma mesajı atılıyor. Aboneliğin iptali yapılmazsa aylık ücretlendirme başlıyor.

Atılan maillere ve aramalara cevap olarak asla ama asla k.kartı bilgilerinizi ve kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız. Bunun dışında birde maskelenmiş bağlantılara dikkat etmenizi öneriyoruz. Bazıları cihaza virüs bulaştırıyor, bazıları ise fake bir netflix sayfası açarak işlem yapmanıza teşvik ediyor.

Netflix 6 ay ücretsiz abonelik dikkat

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir