Nokia 6500 fiyatı ve kısaca özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Bir zamanların efsane telefon markası Nokia yeni bir modeller çıkışı bekliyor. Nokia 6500 fiyatı ve özellikleri ile Nokia 6500 en pahalı Nokia telefonu deneyimi sizleri bekliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Telefon dünyası tarihinde biraz geriye gidilirse, akıllı telefonlardan önce klasik cep telefonları dönemi olduğu bilinmektedir. Bu dönemde akla en çok gelen firmaların başında ise Nokia gelmektedir. Uzun zamandır efsane olarak kalan Nokia iddialı bir telefon modeliyle çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Nokia telefon modelleri, zamanın en uzun süreli pil performansına sahip ve sağlamlığı ile müşterilerin memnuniyet duyduğu bir marka olarak bilinmekteydi. Fakat ardından gelen akıllı telefon sürecinde ise Nokia firmasının çok gerilerde kaldığını söylemek mümkündür. Son yıllarda tekrar bu piyasada adından söz ettirmek isteyen Nokia firması, bu yüzden farklı özellikte ve teknik donanımlarda birçok farklı telefon modeli üretmektedir. Onlardan en sonuncusu ise Nokia firmasının en pahalı telefonu olma özelliğini elinde tutacak olan Nokia 650 modelidir.

Nokia 6500 özellikleri

Nokia firması, genel olarak dünyada bütçeye en uygun telefonları üretmekteydi. Fakat değişen lüks telefon tasarımları, artık firmanın farklı adımlar atmasına neden oldu. Adeta bir Viking kılıcını andıran tasarımı ile birlikte Nokia 6500, T9 klavyeli özelliği bünyesinde barındırmaktadır. Aynı zamanda 2.2 inç olan küçük ekranında 2 MP bir kamera da bulunmaktadır. Şarj olarak 830 mAh bataryaya sahip olan Nokia 6500, yine uzun süreli bir kullanım vaat etmektedir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nokia 6500 fiyatı ve kısaca özellikleri

Beklenen Nokia 6500 fiyatı

Nokia 6500 modelinin firma tarafından belirlenen ve şu an değişmeyen fiyatına göre 2600 dolarlık bir hedef fiyat paritesi oluşturulmuştur.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir