PUBG satış adeti yayınlandı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

PUBG' un son satış rakamlarının yayınlanması ile elde ettiği başarının kısmi olarak belli olduğunu söyleyebiliriz. Satış verileri açıklandı ama destekler belli değil.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

3 Yıla yakın bir zaman önce oyun severlerle buluşan PUBG, çıktıktan bir yıl sonra satış verileri 50 milyon olarak gösteriyordu ve şimdi ise 70 milyonu aştığı bilgisi yayınlandı.

PUBG Mobile sık yapılan kampanyalarda ön planda olan bu oyun aldığı destekler henüz net belli değil ama ciddi ürün pazarlamasında kullanıldı.

Sürekli güncel kalarak oyun severlerin ilgisini üstünden çekmeyen oyunun popülerliği uzun bir dönem devam etti ve hale devam etmekte. Çıkardığı güncellemelerle hem övgü alan hem eleştirilen geliştirici son verileri dünyayla paylaştı.

Güncellemeler genelde yenilikleri ve hataların onarımı için çıkarılsa da bize göre daha güçlü donanımlı cihazları ön plana çıkarıyor. Her ne kadar sorunlarla alakalı iyileştirme paketleri bulunsa da her çıkarılan yenilikle donanım tarafı biraz daha fazla zorlanmayla karşılaşıyor. Geliştiricisi çok eleştirilen PUBG için artık yeter güncelleme çıkarma diyenlerle karşılaşabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geçtiğimiz yılda bilgisayar versiyonuna C4 bomnasını ekleyen şirket, aksiyon tarafını dahada yükseltmek istedi ve yeniliklere devam etti. Bu aralar rakip bir kaç oyunda ciddi ciddi gündemde ve artıları konuşuluyor. Tahmini gelecek yıl büyük bir rekabetin çıkacağını bekliyoruz.

PUBG satış adeti yayınlandı


Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2020, 16:02

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir