Sharp katlanabilir telefon

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Sharp katlanabilir telefon çalışmalarını sürdürüyor. İki yıl önce aldığı katlanabilir patenti için çalışmalarını devam ettirirken yeni bir habere göre katlanır telefon geliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Günümüz dünyasında neredeyse herkesin sahip oluğu cep telefonlarına, her geçen gün yeni özellikler ekleniyor ve bu doğrultuda yeni cep telefonları üretiliyor. Üretilen cep telefonlarına eklenen özellikler, kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak ve telefonu daha kullanışlı bir hale getirmek için ekleniyor.

Bu gelişim furyasına katılan şirketlerden birisi olan Sharp, ürettiği cep telefonları ile kullanıcılarına üstün özellikler ve kaliteli deneyimler sunuyor. Sunduğu en son özelliklerden olan ve telefonun ikiye katlanabilmesini sağlayan özellik, neredeyse her şirket tarafından tercih edilen özellikler arasında. Katlanabilir telefonların yakın zamanda daha çok kitlelere ulaşacağı ve çoğu cep telefonunun yerini alacağı düşünülüyor.

Shark Katlanabilir telefon

Shark firması bundan 2 sene önce yani 2017 senesinde aldığı, katlanabilir telefon patentini, yeni yeni hayata geçirmeye hazırlanıyor. Japon menşeli telefon ve elektronik cihaz üreten şirket, üzerinde çalıştığı katlanabilir cep telefonları ile dikkatleri üzerinde toplamayı başarmış durumda. Yakın zamanda firmanın piyasaya çıkarması ön görülen katlanabilir telefonların, büyük satış rakamlarına ve kullanıcı sayılarına ulaşması bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni katlanabilir cep telefonları için büyük markalar testlerini sürdürüyor. Çıkaracakları modellerde büyük sorunlar yaşamamak adına ani karar almadan sorunları araştırıyorlar. Uzun yıllar öncede bu modeller gündeme gelmişti. Patentler çok önce alınmasına rağmen yeni yeni sonuçlar alınmaya başlandı. 

Sharp katlanabilir telefon

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir