Honor Instagram Türkiye hesabı hacklendi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Honor' ın Türkiye instagram hesabını hacklediler. Çalınan instagram hesabı uzun saatler sonra geri alındı. Çalınan hesapta Samsung logosunun paylaşımından sonra…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Honor Türkiye instagram hesabı dün hacklendi. Haclenen hesapta Samsung, Atatürk, Bim, A101, Nokia ve Vestel görselleri de paylaşıldı.

Honor resmi Instagram Türkiye hesabı hacklendi ve canlı yayın açan hack garip paylaşımlarda bulundu. İlk profil resminin Samsung ile değiştirilmesi sonra profildeki bilgilerin değişmesine sahne oldu. 

Hacklenen hesapta Samsung görsellerinin paylaşımlarına devm edildi. Çok sayıda yorumların gelmediyle paylaşımların devamı da geldi. Yorumlarda bazıları hapse girebileceğini yazmasıyla kişinin cevabı kim olduğunu saklamadığı oldu.

Honor Instagram Türkiye hesabı hacklendi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türkiye Honor Instagram hacklendi

Bu tarz suç unsuru durumlarda 6 aydan başlayıp 3 yıl gibi bir hapis cezası söz konusu. Tabi başka suçlara bulaşılmışsa bu ceza daha fazla olabiliyor.

Uzun süre instagram’ da paylaşımlara devam eden hacklerın Türk bayrağını paylaşması ve bunun dışında Atatürk ile hitleri aynı alanda göstermeleri de kişi veya kişilere tepki doğurmasına neden oldu.

Bugün Honor Türkiye instagram hesabını kontrol ettiğimizde hesap geri alındığı ve gerekli temizliğin yapıldığı görülmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Türkiye Honor Instagram hacklendi


Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2019, 16:25

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir