Microsoft Defender Antivirus programı geliyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Windows Defender gidiyor ve yerine Microsoft Defender Antivirus programı geliyor. Artık standart entegreli yazılımından daha kapsamlı bir yazılım olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Microsoft, 2006′ da yılında Windows’ a entegre şekilde gelen Windows Defender artık yeni bir hale bürünüyor. Artık yeni dizayn ile güvenlik programı olarak yerini alacak

Sık sık kendini güncelleyen Defender, önemli çok sayıda zararlı içeriği önlüyor. Özellikle antivirüs kullanmayanlar için çok önemli bir özellik olan bu güvenlik yazılımı artık bir antivirüs görevini üstlenecek.

Windows 10 bilgisayarların çoğunda aktif olarak kullanılan Defender, yenilenerek virüs programı olarak kullanıcılarına sunulacak. Daha kapsamlı bir görev üslenmesi için değişime giderek adı Microsoft Defender antivirüs olarak yakında Windows kullanıcılarına açılacak.

Microsoft Defender Antivirus güncellemesi

Değişimin nedeni ortak güvenlik yazılımına geçiş. Bu geçişle birlikte hem Defender hem de “Defender Exploit Guard” adı değişti. Başlarına Microsoft eklendi ve daha kapsamlı hale gelmesi için çalışmalara başlandı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni özellik çapraz platformun desteğine sahip olacak ve tüm destekleyen sistemlerde yerini alacak.

Yapılan değişim bakalım antivirüs firmalarını ne kadar etkileyecek. Bize göre orta seviyede bir güvenlik yazılımı olacağını düşünüyoruz. Malum antivirüs firmalarının işi çoğunlukla bu. Ama Microsoft’ un esas işi bu değil. Tabi sadece bu yönde bir geniş bölüm açılırsa olabilir.

Microsoft Defender Antivirus programı geliyor

Microsoft Defender Antivirus programı yayınlandıktan sonra görüşlerimizi sizlerle paylaşacağız.


Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2019, 16:41

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir