Telefonu televizyon kumandası yapma

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Android telefonla televizyonu yönetme Philips Smart TV için en iyi uygulama hangisi? Philips televizyonu iPhone telefonla yönetme uygulaması ücretsiz ve bu programı deneyin.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazımızda örnek olarak Philips Smart TV televizyon uygulaması üzerinden anlatmaya çalıştık. Samsung, LG, Vestel, Sony, Arçelik, Sunny, Grundig, Hi-Level, Beko, Seg ve diğer Smart TV’ lerde bazı uzaktan kumanda uygulamaları birden fazla televizyonda çalışmakta. Örnek iPhone telefondan alınmıştır. 

Örnekte iPhone kumanda uygulaması “Philips TV uzaktan kumandası” uygulaması adında App Store’ den indirdik. Çok sayıda uygulama bulunmakta. Bunların yorumlar kısmına bakara deneyebilirsiniz. Bu uygulama bize göre çoğunlukla sorunsuz gibi görünmekte.

Uzaktan kumanda uygulaması Philips 49 PUS 7502 televizyonda denedik. Kanal değiştirme, ses açma ve kapatma, bazı tv ayarları ve televizyonu kapatma butonları sorunsuz çalıştı. 

Televizyonu telefonla yönetme kurulumu

  • Uzaktan kumanda uygulaması‘ Android veya iPhone uygulama indirme mağazasından indiriniz.
  • Kumanda programı çalıştırıldığında size uygulamaya şifre koyma önerisinde bulunabilir. Dört haneli bir şifreyi yazıp onaylayınız.
  • Uygulamada aşağıdaki çark yani ayarları gösteren simgeye dokunun.
  • Select TV bölümüne giriniz.
  • Find tv with ip address yazısına dokunup televizyonun ip adresini yazınız. IP adresi televizyonda kablosuz bağlantılar kısmında yer alıyor.
  • IP onayladıktan sonra televizyon modeli çıktığında ve onay tik işareti göründüğünde işlem tamam.
  • 3 Çizgiye dokunun ve aşağıda kumanda simgesine dokunun.
  • Açılan yerde kullanılabilir TV fonksiyonları çıkacaktır.

Telefonu televizyon kumandası yapmaTelevizyonu telefonla yönetme kurulumuandroid televizyon kumandası yapmaiphone televizyon kumandası yapmaiPhone Telefonu televizyon kumandası yapmaAndroid Telefonu televizyon kumandası yapmakumanda programıkumanda programlarısmart tv kumanda uygulaması

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

En iyi Smart TV telefon kumanda uygulaması genelde ücretli olanlar oluyor. Bu uygulamalara belli bir süre destek veriliyor. Destekte yeni fonksiyonlar ve hatalar içinde güncelleme desteği veriliyor. Önerdiğimiz uzaktan kumanda programı ücretsizdir.


Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2019, 19:56

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir