Telegram video arama yeniliği

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Telegram tarafında yeni iki özellik test aşamasında duyuruldu. Video arama ve görüntülü görüşme özellikleriyle yakında gündemde önemli yer alacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WhatsApp gibi popüler uygulamalardan biri olan Telegram, önemli bir özelliği test ediyor. Video arama seçeneği ile kullanıcılarına farklı bir deneyim sunmak isteyen şirketin video görüşmeleri içinde çalışmalar yaptığı açıklandı. %100 Şifrelenerek kullanıma sunulacak olan özelliğin güvenlik tarafında iletişime vurgu yapıldı. 

Sohbet dışında görüntülü aramanın ve video aramasının olumlu test sonuçlarına göre kademeli olarak yayına alınacağı vurgulandı. Bir başka açıklamada iPhone tarafında eksikliğin olduğu vurgulandı. Yine de sorunsuz olarak çalışmaların tamamlanıp her iki sistem içinde güncellemeye açılacağı belirtildi.

Telegram ülkemizde genellikle finans / borsa ve bazı gruplarla anılmakta. Normal mesajlaşma olarak ülkemizde iddialı olmadığını belirtelim. Ama grup alanında önemli uygulamalardan biri ve veri gizliliği ile de ön planda. Tabi yarın bu durumu değişir mi bilemeyiz ama güvenlikle alakalı önemli çalışmaları var.

Son çıkaracağı iki özelliğinde büyük çapta kullanıma sahip olunacağını düşünüyoruz. Bazı yazılımlar belli alanlarda ön plana çıkarken bazıları da çoklu alanda popüler olabiliyor. Telegram’ da rakiplerinin gerisinde çok kalmadan yavaş yavaş kendini güncelliyor. 2021 Yıl içerisinde masaüstü ve mobil sürümlerinde önemli değişimler görülebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Telegram video arama yeniliği

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir