TikTok bilgisayardan video yükleyemiyorum yayınlanmıyor

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

TikTok bilgisayardan video yüklenmiyor veya yükleyemiyorum atarken hata alıyorum diyenler için bazı önerileri paylaşmak istedik. Yapılamıyor hatası alınıyorsa artı işlemler gerekebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TikTok web sürümüne eklenen yorum özelliğiyle artık bilgisayar kullanıcılarının da ilgisini çekmeyi başardı. Kolay bir arayüzüyle karşılaşacağınız web sürümünde beğeni, paylaşım ve yorum özelliği bulunuyor.

Sosyal uygulamalar arasında çok popüler olan ve bir o kadarda eleştirilen TikTok, yeni bir özelliği web tarafına ekledi. Eklenen yenilikler arasında aynı zamanda bildirimlere bakma işlevi de eklendi. Yorum olayı zaten en büyük eksikliklerden biriydi ve nihayet aktif hale geldi.

Mobil uygulamanın işlevleri yavaş yavaş web tarafına ekleniyor. Çoğu mobik kullanıcısının web sürümünü unuttuğunuz düşünüyoruz. Az bir kısmı olduğundan bile haberi olmadığını düşünüyoruz. Anladığımız kadarıyla bu yöne doğru yeniliklerin devam edeceği görülüyor. Tabi iş amaçlı bilgisayar kullanıcılarının vakit bulması veya kullanıma izin verileceğini düşünmüyoruz. Büyük ihtimal çoğu kurumsal alanda giriş engeli olacağını tahmin ediyoruz. 

Daha önceden sadece yapılan video paylaşımlarını görürken zamanla daha da işlevsel hale dönüşen bilgisayar sürümünün hem video yayınlama hem yorum yapma seçeneği büyük artı sağlayacak. Tabi ilerleyen zamanlarda gelişmiş bir ayarlar seçeneğinin sunulması daha iyi olabilir. Şu an için profil görüntüleme alanı bulunuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yapılan değişimler belki kurumsal ve e-ticaret alanlarını buraya çekebilir. Video hazırlamada ve yüklemede daha kolay bir alan olacaktır. Tabi hazırlama ve yüklemelerde kullanılan sistemin donanım tarafının iyi olması ve Windows 10 yüklü olanlarda daha stabil çalışacağını düşünüyoruz.

Gelelim TikTok bilgisayardan video yayınlanmıyor ve yorum yapamama sorununa. Bunun için aşağıdakilere bakmanızı kesin öneriyoruz. Duruma göre geliştiriciye bir talep atabilirsiniz.

  1. Kullanılan tarayıcı çoğunlukla Google’ un Chrome’ u oluyor ve genelde stabil çalışıyor. Yine de birde Edge ve Opera üzerinden de deneyelim.
  2. Tarayıcının gizli moduyla birde geçmişi ve verileri silinerek kontrol edilebilir.
  3. Gönderilemedi veya gönderilemiyor hatası alanların bilgisayarınız kapattıp açtıktan sonra test edebilir.
  4. Modemin yeniden başlatılması iş görebilir.
  5. DNS tanımlamak gerekebilir.
  6. Çok sık bir şeyler yapan hesaplarda bazı alanlar çalışmayabiliyor. Geçici engelleme yapılabiliyor.
  7. Şikayetlerin yoğun yapılması sebebiyle bir yasaklama yapılabilir.
  8. Varsa başka bilgisayar veya telefonun tarayıcısı kullanılabilir.
  9. Atılan videonun dosya uzantısı veya boyutuyla alakalı olabilir.
  10. Başka bir formatta ve mb düşük bir video ile test edin.
  11. Telefonda da sorun çıkarıyor mı bakınız.
  12. Genelle alakalı mıdır diye internetten ve ağlardan araştırınız.
  13. Hile ve topluluk kurallarına aykırı durumlarda kalıcı veye gaçici bir engel görülebilir.
  14. Sistem güncellemelerin yapıldığından emin olunuz.
  15. Alınan bir uyarı varsa o zaman ekran görüntüsüyle bizde yardım isteyebilirsiniz. Çoğunlukla ya hesaba geçici engelleme yapıldı ya da anlık bir sıkıntı çıkmış olabilir.

Bunları inceleyin ve test ettikten sonra alınan hata mesajı varsa bize göndererek inceleme talebini iletebilirsiniz. Unutmadan yapılan bir değişim, bakım, gereksinimler bir probleme neden olabilir.

TikTok bilgisayardan video yükleyemiyorum yayınlanmıyor


Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2020, 08:12

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir