WhatsApp Durum Nedir Nasıl Kullanılır? Durumuma Ekle Olmuyor!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

WhatsApp durum nasıl kullanılır? Durumuma ekle çalışmıyor diyenlerin kişilerinize gönderilecek 24 saat sonra kaybolacak nedir gibi açıklamalara bakılmasını öneriyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

WhatsApp durum güncellemenizi eklemek, silmek ve durum güncellemesini sona almak için nasıl kullanılır detaylarına bakınız. 

WhatsApp’ ta durum paylaşımı yayınlandıktan 24 saat sonra kaybolacaktır. Durumda fotoğraf, video ve animasyon / GIF paylaşımı yapılabilir. Durum güncellemesi telefonda yer alan rehber kişilerini kapsar.

Kişinin durum güncellemesine bakmak için, durum sekmesine dokunup kişinin / kişilerin durum sekmesine dokununuz. Eğer güncellemeye cevap yazmak istiyorsanız duruma bakarken alt tarafta yer alan cevapla seçeneğine dokununuz. 

WhatsApp Durum Nasıl Kullanılır?

WhatsApp> Menü > Ayarlar> Hesap> Gizlilik

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Sıkıntı yaşayanların telefonlarını kapatıp açması
  • Uyumluluk sıkıntısı için eski WhatsApp versiyonlardan bir kaçını denemesi
  • Gizlilikte ve başka seçenekleri değiştirirken tekrar kontrol edildiğinde değişmiyorsa o zaman sorun bildirin.
WhatsApp durum nedir
WhatsApp Durum Nedir
WhatsApp status nedir
WhatsApp Durum Nasıl Kullanılır
WhatsApp durum gönderme
WhatsApp Durum Nedir Sorusu
WhatsApp durum güncellemesi
WhatsApp Durum Nedir

WhatsApp durum güncellemesini görecek kişileri belirleme ekleme

WhatsApp durum gizlilik ayarları

WhatsApp Durum Güncellemesini Silme

WhatsApp durum güncellemesini silme

WhatsApp Durumum Güncellemesi

WhatsApp’ a gelen yeni bir güncelleme ile artık durumum bölümünde yazılı durumum hakkımda eklendi. Daha önce bu özellik zaten vardı. WhatsApp durumum ile kaldırmıştı.

WhatsApp’ a kısa süre önce gelen bir güncelleme ile Status modu yani durumum modu eklenmişti. Bazı kullanıcılar bu özelliğe tepki gösterse de WhatsApp, bu yeniliği için bir güncelleme daha yaptı. Son güncelleme ile bir önce ki güncelleme de kaldırılan yazılı durum özelliği geri geldi.

WhatsApp’ ın yeni durum özelliğine hakkımda bölümü eklendi. Yazılı durumum bölümü artık “Hakkımda ve telefon numarası” oldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni WhatsApp güncellemesi sadece bunla kısıtlı değil. Daha önce her hangi bir dosya, fotoğraf veya video göndermek için kullanılan ataç simgesi artık yazı alanına eklendi. Bu simge daha önce üst tarafta bulunuyordu. WhatsApp, bu güncelleme ile kullanıcıların daha rahat bu özelliği kullanmasını sağladı.

Yeni özellik şuan için sadece beta sürümünde bulunmakta. Kısa süre içerisinde genel bir güncelleme ile bu özelliğe tekrar kavuşabilirsiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir