Xiaomi MIUI 13 güncelleme çalışmaları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi MIUI 13 güncellemesi hakkında yavaş yavaş paylaşımlar gelmeye başladı. Dün virüs koruma ile haberler yer alırken bugün dosya yöneticisi yer aldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mobil pazarın en aktif üreticilerinden Xiaomi, yazılım tarafında önemli gelişmeler sergiliyor. En çok satış yapan üreticilerin ilk beşi içerisinde bulunan şirketin bu aralar yeni arayüz çalışması gündeme düştü.

MIUI 13 güncellemesi için beta olarak görüntülenen görsellerde çalışma örnekleri yer alıyor. Şu an 12.5 olan arayüzü destekleyen çok sayıda model var. Lakin MIUI 13 alacak Xiaomi modelleri henüz netleşmedi. Lakin liste içerisinde pek değişim olacağını düşünmüyoruz. Mevcut beta sürümleri alan cihazların kullanıma açılacağını bekliyoruz.

Yüksek performans sergileyen modeller çıkaran şirketin daha stabil çalışacak yazılımlar üzerinde çalıştığını söyleyelim. Bir çok üreticiye göre yazılım desteğinin iyi olduğunu söyleyebiliriz. 

En son yapılan lansmanda yeni arayüz için açıklamalar yapılmıştı. Beklendi çok uzamadan yakında yayına alacakları yönünde. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Görüntülenen sürümde dikkat çeken bir özellik ortaya çıkmış gibi duruyor. Dosya yöneticisi tarafında yenilik var gibi durmakta. Dosya arayüzü kısmında, ikonlar ve genelde yapı içerisinde ufak değişimler bulunuyor.  

Değişimle ilgili bazı ipuçları veren görsellerde, profil sekmesi, dosyalar ve son kullanılanların Mi drive sayfa altında yer bulmakta. Birde Mi Security adlı uygulamada yapılan yeniliklerden söz ediliyor. Kullanıcı telefonunu kapatmadan isterse şifre koyabilecek. Böylece ek güvenlik seçeneğini devreye almış olacak. Tabi başka özelliklerde yer alacağını umuyoruz.

Xiaomi MIUI 13 güncelleme çalışmaları

Xiaomi MIUI 13 güncellemesi


Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2021, 13:30

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak