Xiaomi MIUI 11 güncellemesi alacak telefonlar

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Xiaomi güncelleme desteğini bazı modellerde sonlandıracak. MIUI 11 desteği alamayacak modeller belli oldu. Şu model güncelleme alacak mı der gibi oldunuz mu?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi, çok eski telefonlarıda hala güncelleme desteğini vermekte. Ama yeni gelişmelere ögre bazı modellerine MIUI11 desteğini vermeyecek.

Güncelleme desteğini sonlandıracak modeller sırasıyla aşağıda yer alıyor. Yakın tarihli modellerin hemen hepsinin bu güncellemeyi alması bekleniyor.

Redmi Pro, Redmi 4,4A, Note 3, Note 4, Redmi 3X ve 3S modellerinin desteğini sonlandırması bekleniyor. Güvenlikle ilgili destek güncellemelerin belli bir süre daha devam edeceğini ekleyelim.

Açıklanan cep telefonlarına Xiaomi, MIUI 11 güncellemesi veya Beta Global desteğini vermeyebilir. Şirket yöneticilerinden biri tarafından açıklama geldi. Bu modellerin dışındakilere güncelleme verilmeye devema edecek. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi MIUI 11 güncellemesi alacak telefonlar

Xiaomi MIUI 11 ile gelen önemli özellik

Yeni sürümün reklamları engelleme özelliği olacağı duyuruldu. Artık bu sürüme sahip olan cihazlarda arayüzdeki reklamlar kalkacak. Bu özellik sadece bu güncellemeye sahip olan modellerde kullanılabilecek.

Birde CEO’ dan gelen açıklama ile kesinlik kazanan reklam sorunu çoğu Xiaomi telefonlardan kalkacak. Açıklamaya kullanıcı deneyiminin olumlu olaması için yaptıkları bir çalışma olduğu da eklendi.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak