Android iPhone telefonlar için oyun önerileri oyun tavsiyeleri

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Cep telefona oyun indir! LG, Sony Xperia, Samsung Galaxy, HTC Android ve iPhone iOS işletim sistemlerinde oynayabileceğiniz oyun tavsiyelerini oyun önerilerimiz haberimizde 2017.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Mobil dünyası güngeçtikçe gelişmektedir. Mobil cihazlar artık hayatımızda pardan tutun eğlence sektörüne kadar bir çok alanda yoğun olarak kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektörüde mobil cihazlar auyumlu oyunlarını son dönemde yoğun olarak yayınlamaktadırlar.

Bir çok oyunun yer aldığı android marketlerde veya app storede acaba hangi oyun daha iyidir hangisini oynamalıyım sorularına cevap olması düşüncesiyle bu makalemizi hazırlamaya karar verdik. Son dönemde çok kalite oyunların bu marketlerde yer aldığını görmekteyiz. Ayrıca telefon üreticileride ram ve işlemcisi yüksek telefon modellerini ürettikçe oyunlarında kaliteleride aynı oranda artmaktadır. İşte beğenebileceğiniz oyunlardan bazılarını aşağıdaki başlık altında bulabilirsiniz.

Android – iPhone telefonlar için oyun önerileri

  • Asphalt 8 oyunu tavsiye edebileceğimiz oyunlar arasında ilk sırada yer alıyor. Araba yarışını seven ve donanım özellikleri iyi olan telefon ve tabletler için bulunmaz bir oyundur. Ayrıca bu oyunu telefonunuzada oynayabilmeniz için telefonda 1.8 GB boş alanınızın bulunması gerekmektedir. Oyun içerisinde 2.300’den fazla çıkartma bulunmkatadır. Ayrıca 5 farklı oyun modu bulunmaktadır. Oyun içerisinde Ferrari, Lamborghini, McLaren, Bugatti, Mercedes, Audi, Ford, Chevrolet vb markalara ait 140 adet model bulunmaktadır.

Android iPhone telefonlar için oyun önerileri oyun tavsiyeleri

  • Swamp Attack oyunu  1.649.137 oylamadan 1.135.052 oyu beş yıldız almış bir oyundur. Bu oyunda eviniz bataklık etrafında yer almaktadır. bu bataklıkta var olan hayvan ve böceklere karşı evinizi saldırılara karşı korumaktır. Bu oyunda merhamet göstermeden şeytani zombi yaratıklar tarafından evinizi koruyarak sağ çıkmanız gerekmektedir. Bu oyunda, ateş etmek için telefonunuzun ekranına dokununuz. Ayrıca canavarları öldürmek için sizlere verilen patlayıcıları canavarların üstüne atınız. Ayrıca bataklık canavarları ile savaşırken farklı silahlar kullanma imkanı sizlere verilmketedir. Ayrıca bir seviyeyi bitirdikten sonra yebi oyuna geçerken yeni silahlarla donamma imkanı sizlere sunmaktadır. Ayrıca can seviyenizi yükseltmek için sizlere oyun içerisinde kullanabileceğiniz can iksirleri vermektedir.

android iphone oyun indir

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Sniper 3D oyunu toplam 3.771.872 oy içerisinden 2.957.000 oyunu 5 yıldız alan oyunlardan biridir. Oyun adından da anlaşılacağı üzere silah oyunlarındandır. Keskin nişancılık yapabileceğiniz bir oyundur. Bu oyunda ortam ve yüzler 3B grafikleri ile gerçekçi yapılmaya çalışılmıştır. Oyunda sizlerin kullanabileceği silah çeşidi neredeyse sınırsız. 1000 lerce silah bu oyun içerisinde bulunmaktadır. 13 şehir üzerine kurulu bo yunda bu şehirlerd varolan teröristleri size verilen silahlarla temizlemeniz istenilmektedir.

Mobil telefonlar için oyun önerileri 2017


Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2017, 14:47

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir