3500 TL ve üstü telefonlarda taksit sayısı düştü

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Telefon alımlarında kredi kartına taksit sayısı kaç diye merak edenlere, yeni düzenlemelere göre bir kısıtlama geldiğini duyuralım. 3 Ay ve 12 ay taksitlendirme şartları!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

BDDK yeni bir karara imza atıı ve cep telefonda taksit sayısı değişti. Ara ara değişen telefon taksit sayısı düşürüldü. Şimdilik 3500 TL ve üstünde olan telefon fiyatlarında kredi kartıyla taksit sayısı 3 ay’ a sınırlandırıldı.

Kısa bir zaman önce gündeme tekrar gelen bu yönetmenliğin resmen onaylandığı duyuruldu. Bizce geliri orta veya düşük olanların sıkıntıya girmemesi için bir önlem gibi duruyor. Malum bazıları gösteriş uğruna bir araba parası telefona verebiliyor. 3500 TL iyi bir sınırlama gibi duruyor. İşinizi fazlasıyla görecek çok sayıda modeller bulunuyor. Güçlü donanıma sahip olmak isteyenler Xiaomi veya Huawei gibi markaların modellerini tercih edebilir.

Alınan karar GSM ve bankaları da ilgilendiriyor. Buna göre operatörlerde ve bankalarda bu kısıtlama içerisinde yer alacak.

3500 TL altında cep telefonlarında 12 ay taksit devam ediyor. Tabi bazı bankaların bu tarz kampanyaları oluyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sınırlamaların geneldeki elektronik aletleri kapsamadığını belirtebiliriz. Tabi bazı ürünlerde satıcı veya sitenin banka anlaşmasına göre değişkenlik gösterdiği görülebiliyor. 

3500 TL ve üstü telefonlarda taksit sayısı düştü

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir