Android Google Chrome daha sonra indir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google' dan yeni bir çalışma yolda. Chrome daha sonra indir adlı bir özellik, pilde tasarruf ve yanında daha hızlı çalışma vadeden bir sürümle geliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google, uzun yıllardır çözmeye çalıştığı Chrome yavaş çalışma ve pil tüketimi sorunu için önemli bir çalışmayı tamamlamak üzere. Hem performansla hem pil tasarrufuyla ön planda olacak yeni bir Chrome sürümü şu aralar test aşamasında.

Android Chrome sürümü için ciddi bir çalışma tamamlanmak üzere. Bataryanın erken bitmesine neden olan etkenler için ve yavaş çalışma tarafında önemli bir çalışma yapan şirketin Canary adını verdiği beta uygulamasında denemeye açtı.

En dikkat çeken taraf ise “Daha sonra indir” adını verdiği özellik. Kullanıcılar istediği zaman mobil Chrome’ dan dosya indirmeyi planlayabilecek. İndirme işleminde belli bir tarihle saat seçilip, gün veya saati geldiğinde kablosuz bağlantı erişimi olduğunda otomatik şekilde indirme işlemi başlayacak. 

Sanırız test 86 sürümüyle yapılmakta. Yeni özellikleri test etmek isteyenlerin bu bir beta çalışma olduğunu vurgulamak isteriz. Yani tarayıcının problemleri olabilir. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Chrome daha sonra indirmeyi etkinleştirdikten sonra ilgili seçeneklerle karşılaşacaksınız. Şu an test etmek isteyenler Canary adlı uygulamayı telefonlarına indirip ve tarayıcı açtığınızda satıra chrome://flags yazarak bu seçeneği etkinleştir yapabilirsiniz.

Daha sonra indirme açılmıyor ise;

  • Telefonun kapatılması ve doğru sürüm olduğundan emin olun.
  • Tarayıcıyı sıfırlayabilirsiniz.
  • Ayarlara ulaşacağınız ilgili değerle tekrar girip aynı seçeneği kapatın açın.

Android Google Chrome daha sonra indir

  • Aşağıdaki görüntü bilgisayar sürümünden alındı ve bu yerde yer alan seçenekleri bilmiyorsanız üzerinde farklı değişiklikler yapmamanızı öneririz. Tarayıcının işlevselliğine zarar verecek durumların ortaya çıkmasına neden olabilirsiniz. Yinede denemek isteyenler her seçeneğin ne işe yaradığını araştırıp ondan sonra işlem yapmasını öneririz.

Google Chrome daha sonra indirme


Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2020, 19:54

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir