Huawei P10 Android Pie güncellemesi geldi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei P10 Android Pie güncellemesi yayında. Huawei son bir kaç yıldır çıkardığı telefon modelleriyle popüler telefon üreticisi listesine girdi. Satış rakamlarında ikinci.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2017 yılında çıkartılan Huawei P10 amiral modeli için, müjdeli haber sonunda gelmiştir. Leica ile birlikte yapılan anlaşmaların sonrasında yükselişe geçen marka Huawei, aynı zamanda ilk defa piyasaya sürdüğü çift kameralı modeli olan Huawei P10 için de gerekli teknik desteği sağlamak adına güncellemelerini yayınladı. Özellikle en yeni kullanıcı yüzü olan EMUI 9 arayüzünde, Android Pie güncellemesi çok yüksek bir performans beklentisi yarattı.

Huawei P10 Android 9.0 güncellemesi merkez olarak Malezya’ da başladı. Avrupa ve Türkiye kademeli olarak yayınlanacak.

Android 9.0 güncellemenin aşamalı ilerleyişi

Öncelikle VTR- L29 model numaralı çift sim kartlı telefon için sunulan güncelleme, devam eden günlerde ise VTR- L09 modelindeki tek sim kart versiyonunda da görülecektir. 3.38 GB gibi büyük bir güncelleme alanına sahip olan Android Pie, daha kolay ve kullanıcı dostu bir Arayüz kullanmaktadır. Basitleştirilmiş tasarım ve dijital yaşam kolaylıkları ise en çok göze çarpan güncelleme değişikliklerinden olmuştur.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei P10 Android Pie güncellemesi geldi

Huawei P10 özellikleri

Boyut olarak 45.3*69.3.7 mm ebatlarında olan Huawei P10, aynı zamanda 145 gram ağırlığı ile eşdeğer türlerinden çok daha iyi bir tasarıma sahiptir. Kirin 960 işletim sistemine sahip Huawei P10, 4 GB RAM ile hizmet vermektedir. Depolama alanının 32 GB ve 64 GB olarak belirlendiği telefon modelinde, ayrıca 20 ve 12 MP çift arka kamera ve 8 MP ön kamera da bulunmaktadır. Bataryası 3200 mAh oan Huawei P10, Android altyapısı kullanmaktadır.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir