Bimcell 40 TL ve üzeri yüklemeye 5 GB internet

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Bimcell 40 TL ve üzeri yüklemeye 5 GB internet ve 500 SMS hediye yeni yıla özel kampanya başlattı. 25 TL her yükleme için hediye daha önce 1 GB ve bununla birleştirildi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bimcell 40 TL yüklemeler için 5 GB internet ve 500 SMS hediyesinin detayların da yer alan bilgiye göre her yüklemeye 4 GB ve artı 1 GB olmak üzere 5GB hediye internet verilmekte. Burada daha önce 25 TL için verilen hediye ile birleştirme görülmekte.

Mevcut tarifenize veya paketinize ek olarak bu hediye verilmekte. Örnek 750 DK ve internet paketiniz var 30 gün doldu yeniden yükleme yaparken 40 TL ya da daha üstü yüklemenize artı bedava internet eklenecek. Tatillerde ve sınırsız internet olmayan yerlerde kullanmanız için önemli bir katkı diye düşünüyoruz.

Çocuklu ailelerde çocuğu susturmak için açılan çizgi filmler nedeniyle çok kısa bir sürede mevcut paket bitebiliyor. Normalinden 10 – 15 TL fazla yükleme yaparak bu imkana sahip olabilirsiniz.

Bimcell çoğu hatlara göre daha avantajlı olduğunu belirtelim. Kendi aralarında ücretsiz görüşme imkanı da sunmakta. Nişanlı veya evliler için önemli olabiliyor. Bunun dışında ailenin çoğu Bimcell’ i ise kendi aralarında bedava konuşma çok işe yarayabiliyor. Eskiden bunun için aynı grupta olunması gerekiyordu. Bunda ise aynı operatörde olmanız yeterli.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İşlem için yüklemeden önce;

  • 30 Gün kuralını kontrol edin. Süre dolmadı ise bekleyin
  • Paket kontrolü için online işlemler uygulamasına bakınız
  • Bimcell web sitesinden de kontrol edebilirsiniz
  • Yüklemeden hemen sonra hediye gelir. Gelmez ise gün içerisinde bekleyiniz. İsterseniz bir kaç saat bekleyip müşteri temsilcisini arayınız.

Bimcell 40 TL ve üzeri yüklemeye 5 GB internet


Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2020, 17:22

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir