Huawei P20 Pro sahne algılama kapatıldı mı?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei sahne algılama açma kapatma seçeneğini güncellemeyle P20 Pro modeline ekledi. Bazıları yapay zeka sahne algılama kaldırıldı mı diye sormaya başlamıştır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei, Android 9 Pie sürümü ve yeni Mate modelini tanıtmak için hazırlıklara devam ederken ilginç bir güncelleme yayınladı. Güncelleme P20 Pro için geldi. Güvenlik yaması, bazı iyileştirmeler ve şaşırtan karar sahne algılama kapatıldı. Merak etmeyin sahne algılama kaldırılması!

Yapay zekanın kullanılarak çalıştığı sahne algılama devre dışına alınarak otomatikten manuel seçeneğe alındı. Yani artık kullanıcı kendisi isterse sahne algılamayı açacak isterse kapatacak.

Huawei P20 Pro sahne algılama kapatıldı mı?

Huawei P20 Pro sahne algılama nasıl açılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei çok başarılı modelleri 2-3 yıldır tanıtıyor. Bu yıl çıkardığı modellerse hem Samung’ a hem de iPhone’ a kafa tuttu. Ara arada çıkardığı güncellemelerle cihazlarına verdiği desteği gözler önüne serdi. Gelelim sahne algılaması meselesine…

Kamerada bulunan ayarlara eklenen sahne algılama açma kapatma seçeneği kullanıcılardan olumlu tepkiler alacağı beklenmekte. Tabi bazı kullanıcılar kaldırıldığını düşünerek tepki gösterebilir hatta eski sürüme nasıl geri dönülür arayışına girebilir.

Huawei’ den değişiklik için her hangi bir açıklama gelmedi. Yeni sürüm güncellemesi 500 küsür MB boyutuna sahip. Yeni sürümle ilgili düşüncelerinizi bekliyor olacağız…


Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018, 10:40

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir