EBA canlı ders.exe çalışmayı durdurdu hatası

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

EBA canlı ders exe çalışmayı durdurdu Windows 7 kullananlarda görülen bir uyumsuzluk hatası. Normalde yeni sürüme geçişin olması gerekiyor ama şunlara bir bakalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bilgisayarda EBA canlı ders.exe çalışmayı durdurdu hatasını alanların çoğu Windows 7 veya Windows XP kullanıyor. Yazıda çözümü arayanlara öncelikle kesin çözüleceği mesajını vermiyoruz. Burada sürüm uyumsuzluğu ve gereksinimlerin yüklenmesi gerektiğinden bazı sistemlerde çalışmayabiliyor.

Canlı ders exe, PC’ ye yüklenen bir yazılım araçılığı ile EBA’ yı tarayıcı dışında bir program yardımı ile açarak daha rahat kullanım amaçlanıyor. Lakin bu yönteminde stabil çalışmadığını vurgulayalım.

Soruna çevrimiçi bir çözümün sunulacağı önerisi çıkıyor ve çözüm ara ve programı kapatla denendiğinde ise herhangi bir yöntem veya çözüm sağlanmıyor. Bizim önerilerimiz çoğunlukla buna benzer problemlerde kullanıldığından özellikle bunun için olmadığını belirtelim.

Dikkat: İşlemler bitti ve sistemin yeniden başlatıldığında aynı uyarıyı alanlar canlı dersin yayına girdiği saatlerde denemelerini öneriyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

EBA canlı ders.exe çalışmayı durdurdu hatası

Microsoft Visual indirmek için:

  • 64 Bit sistem kullananlar için https://drive.google.com/file/d/1V–n7SDTun6J6IyPkzXjKgRsvb0QUvT5/view
  • 32 Bit kullananlar içinde https://drive.google.com/file/d/1MtrNuT8ev3yJn_NctPdLCH0Jx3dqaVuj/view?usp=sharing

Windows 7 güncellemeleri ve yüklenmesi gereken programlar için:

  • //www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=3125574 (İndirdiklerinizi teker teker kurunuz. Aynı anda yükleme yapmaz)
  • https://www.microsoft.com/tr-TR/download/details.aspx?id=46817 (64 Bit güncelleme)
  • Artı denetim masasından uptade çalıştırılacak..
  • Service pack 2 varsa 3 yüklensin.
  • NET Framework 2.0 ve yeni sürüm.
  • https://drive.google.com/file/d/1IF8LZvUDQHEn7Yh7T6_5FWEN6hrwmO46/view (EBA yardımcı program)

Yayınladığımız bağlantıların bazıları kolaylık olsun diye bizim yüklediğimiz dosyalardır. Güvenli şekilde indirebilirsiniz ve eğer çözüm olmazsa diğer güncelemeleri inceleyin veya Windows 10′ a geçiş yapınız. Unutmadan birde EBA açılmıyor haberimizi inceleyiniz.

EBA canlı ders çalışmıyor

Bu gereksinimler bazen yeni sürümlerin yüklenmesini isteyebiliyor. Bundan dolayı güncel olanları inceleyiniz ve işlemler bittikten sonra bilgisayarın yeniden başlatılması gerekiyor.

canlı ders.exe eba hatası


Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2020, 21:49

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak