Google Gallery Go nedir nasıl yüklenir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google' nin düşük donanımlarla çalışabilecek sistemler geliştirdiğini biliyorsunuzdur. Bunlardan biri olan Android Go E.' ye birde galeri uygulaması eklendi. Gallery Go nedir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google, giriş seviyesi dediğimiz telefonlarda Android Go Edition adlı sürümü çıkarmıştı. Düşük donanımlı modellerde rahat çalışması için düzenlenen bu sistem için birde “Google Gallery Go” uygulaması çıktı.

Google Gallery Go, düşük veri tüketimi kullanımını destekleyen ve cihazları yormayan yapısına sahip olan bu uygulama daha çok çevrimiçi hitap etmekte. Bu da mevcut uygulamaya göre eksik bir yan. Sürekli internet bağlantısının olması gerektiği durumlarda bazı kullanıcıların tercihi olmayacaktır. 

Sınırsız depolamayı destekleyen yapının dosya boyutunun 10 MB olduğunu belirtmek isteriz. Kategorilendirme yapısıyla belge, yer, fotoğraf ve insan olarak ayırabiliyorsunuz.

Uygulama üzerinden fotoğrafları kırpmayı ve döndürme gibi işlevlerin dışında filtreleme yapısına da sahip Uygulamanın hedefi düşük donanımlı cihazların kullanıldığı ülkeler. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Fotoğrafları otomatik gruplara bölebilir. Hayvan, insan, doğa, belge, video ve filmler gibi
  • Fotoğraflarınızı otomatik güzelleştirme yani iyileştirme yapısına sahip
  • Küçük boyutta yapısı var ve az donanım tüketir
  • İnternetsiz kullanıma sahip

Google Gallery Go nedir nasıl yüklenir

Google Gallery Go, Android 8.1 ve üstündeki sürümlerle uyumlu şekilde çalışmakta. Tabi yüksek performanslı bir telefon kullanıyorsanız bu uygulamayı acaba yüklesem mi diye düşünebilirsiniz. Yani direk kullanmayabilirsiniz.

Google’ ın mevcut Google Drive uygulamasıyla hali hazırda çok fazla kullanım araçları yer alıyor. Bu ona göre biraz alt bir program olarak görülmekte. Tabi tutarsa çok sayıda yenilik eklenecektir.

Gallery Go nasıl indirilir? Gallery Go indirmek için www.google.com/photos/gallery-go adresine cihazınızdan girmeniz yeterli. Ya da uygulama indirme mağazasından yükleyebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2019, 16:51

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir