Hangi Huawei telefon modelini almalıyım?

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Huawei telefonlarda en çok satan modellere haberimizde yer verdik. Bu modellerin karşılaştırması ile satın alımlarda kolaylık sağlamak istedik. Kıyaslama 6 model için yapıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei son zamanlarda oldukça tutulan bir telefon haline geldi. Kullanıcıların isteklerine cevap verebiliyor ve buna ek olarak şık bir görünüme sahiptir. Huawei markası Çin’e ait bir markadır ve giderek kullanıcı sayısını arttırmayı başarıyor. Teknolojisinin hızla gelişiyor olması da emsalleriyle arasına fark koymasını sağlıyor.

Sorularınız için yorum bırakınız. Huawei fiyatlarına yer vermedik. Nedeni değişkenlik gösterebiliyor. Güncel fiyatlara internetten ulaşabilirsiniz. Garanti kapsamında distribütör ve Türkiye Huawei garantili kavramlarına çok takılmayın. En iyi Huawei telefon modeli hangisi

Hangi Huawei telefon modelini almalıyım?

Hangi Huawei telefon alınmalı?

Huawei P10 ve Huawei Mate 9 Özellikleri: Marka ilk defa elmas kesim ile telefon çıkaran firma özelliğine sahip olmuştur. Kumlama ve ışıltı katılan telefonun tasarımı göz dolduruyor. Telefonun öne çıkan özellikleri arasında portre çekimine getirmiş olması vardır. Telefonun artık oldukça sık rastlanan bir özellik olan parmak izi okuma sensoru vardır. Hızlı ekran dokunuşu sayesinde de oldukça rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz. 20+12 MP kamerası vardır. Huawei Mate 9 telefonda şık bir tasarıma sahip olarak üretilmiştir. Bu model markanın en çok sattığı ürünler arasında yer alıyor. 5.9 İnç olan ekran boyutuna sahiptir. 1080×1920 (FHD) ekran çözünürlüğüne sahip olan telefon, 373 PPI ekran yoğunluğuna sahiptir. Aynı zamanda camları kolay kolay çizilmez.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei P9 ve Huawei Honor 8 Pro: P9 en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. 5.2 inç ekranı vardır. 8 MP ve 13 MP kamerası vardır. Honor ise bir adım ileri gitmiştir ve otomatik fotoğraf etiketleme özelliği eklemiştir. Çift sim kart kullanma desteğini de kullanıcılarına sunar. En iyi huawei telefon modeli hangisi? Huawei telefon karşılaştırması…

Huawei P20, Huawei P20 Pro ve Huawei P20 Lite karşılaştırma

Huawei P20, P20 Pro ve P20 Lite karşılaştırması: Üç modelinde detaylı karşılaştırmasına yer verdik. Hangi telefonu almalıyım diyenler için bu özelliklere bakarak ve satış fiyatlarına göre karar verebilirsiniz.

Huawei P20, Huawei P20 Pro ve P20 Lite karşılaştırmahangi huawei telefon alınmalı huawei telefon karşılaştırması en iyi huawei telefon modeli hangisien iyi huawei modeli

Huawei Mate 10 Pro, Mate 10 Lite ve Porsche Design karşılaştırması

Huawei Mate 10 Pro ile Mate 10 Lite karşılaştırması: Üç modelde sizin için önemli olanı seçip verebileceğiniz para miktarına göre karar verebilirsiniz. Son zamanlarda Huawei çok iyi modeller çıkarmaya devam ediyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei Mate 10 Pro, Mate 10 Lite ve Porsche DesignHuawei Mate 10 Pro, Mate 10 Lite karşılaştırmasıHuawei Mate 10 Pro, Mate 10 Lite karşılaştırmaHuawei P20, Huawei P20 Pro karşılaştırmaHuawei P20 Huawei P20 Lite karşılaştırma


Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018, 13:39

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir