Instagram okul hikayeleri nedir?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Instagram uygulamasına yeni bir güncelleme yakında gelebilir. Öğrencilere hitap eden ir özellik test aşamasında görüntülendi. Instagram okul hikayeleri ne demek nasıl kullanılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Instagram, hikayelerle hızla büyüdü. Kullanıcı sayısını katlayan instagram yeni bir özellikle geliyor. Instagram “okul hikayeleri” yakında…

Yeni özellik test aşamasında görüntülendi. Popülerliğini devam ettirmeye çalışan uygulama, ekleyeceği yenilikle ilgiyi devam ettirmeye çalışıyor.

Instagram okul hikayeleri nedir?

Instagram okul hikayeleri nasıl kullanılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Okul hikayeleri, gizliliğin ön planda olduğu ve sadece ilgili okul öğrencilerinin görebileceği paylaşımları içeriyor. Üretimde de katkı sağlayacağı söylenen yenilik, Twitter’ da yapılan bir paylaşımda İngilizce adı ” is working on school story” 5 Kasım’ da görüntülendi. Uygulama kodlarının yer aldığı görüntüye göre çalışma yapılıyor. 

Okul hikayelerinin güvenliği manuel olarak yapılacak. Bu yenilik özellikle çocuklar için güvenli şekilde eğlence alanı oluşturmayı planlıyor.

Uygulama için şu nu eklemekte gerekir bu yenilik ayrımcılık ve dışlama gibi düşünceleri beraberinde getirebilir.


Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2018, 03:44

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir