MATIC coin nedir, nasıl alınır?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

MATIC coin almak isteyenlerin öncelikle işlem yaptığı borsanın güvenirliğini araştırmasını öneriyoruz. Yapılan yorumlara ve reklamlara aldanıp işlem yapılmaması önerilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Matic Network, ölçeklenebilirlik odaklı olan ve kendini katman 2 ölçekleme çözümü olarak tanımlayan bir kripto para birimidir. MATIC ile ağ üzerindeki etkileşim halinde olan işlemler arasında düzeni sağlamak ve karmaşayı azaltmak amaçlanmaktadır. Matic Network’un güncel olarak toplam 87 milyon Dolar piyasa değeri bulunmaktadır.

Gerçek para birimleri kullanılarak Matic Network alım satımı yapılan platformlar üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Bir çok kriptonun projesi ve arkasındaki destek balon misalidir. Araştırmadan ve sağlam proje olduğundan emin olmadan alış işlemi yapmamanızı öneririz. Aynı zamanda işlem yapacağınız borsaları da araştırmanızı öneriyoruz. Batan çok sayıda yer olduğunu belirtelim.

MATIC Türkiye’de satılıyor mu?

Matic Network Türkiye piyasasından da satın alınabilecek bir kripto paradır. Kripto para satışı yapan platformlar üzerinden satın alma işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Satın alma işlemi için izlemeniz gereken adımlar kısaca şu şekildedir:

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Satın alma işlemi kripto para alım – satımı yapılan platformlar üzerinden gerçekleştirilmektedir.
  • MATIC cüzdan sahibi olan herkes işlem yapabilmekte.
  • İşlem yaptığınız platformda TRY desteği varsa yatırdıktan sonra alış satış işlemlerine katılabilirsiniz.

MATIC madenciliği nasıl yapılır?

Madenciliği yapılamamaktadır. Bu kripto paraları vakıf tarafından piyasaya sürülmektedir. Dolaşımdaki arzın yaklaşık olarak 4.812 milyar olduğu bilinmektedir.

Sunduğu avantajlar Matic Network ilgi çekiciliğini arttırmaktadır. Sistemin en temel avantajları şu şekilde sıralanabilmektedir:

Ölçek ekonomilerinden yararlandığı için maliyetleri düşüktür. Çoğu blok zincirinde yaşanan yüksek işlem ücreti problemlerinin olması, önemli avantajlarından birisi olarak kabul edilmektedir.

Matic Network’ün blok onay süreli 2 saniyeden daha kısa sürmektedir ve 1 saniyede milyonlarda işlemi ölçekleyebilecek bir sistem kurmuştur.

Alıcıların Matic Network’te olma zorunluluğu bulunmamaktadır. Ethereum adresi aynı zamanda Matic Network adresi olabilmektedir. Kullanıcıların yalnızca Matic cüzdan edinmesi yeterli olacaktır.

Matic Network, blok zincirlerinde yaşanan sorunları tek tek değerlendirmiş ve çözüm planlaması yapmış bir sistemdir. Bu nedenle MATIC en iyi blokchain projeleri arasında görülmektedir.

MATIC coin nedir, nasıl alınır?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir