YouTube yükleme hatası iPhone' da karşılaştık

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

YouTube yükleme hatası iPhone' da karşılaştık ve bir kaç deneme yapmamıza rağmen aynı uyarı geldi. Buradaki durum bağlantıyla alakalı gibi durmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

YouTube yükleme hatası yeniden denemek için dokunun‘ uygulamada anlık bir problem diyebiliriz. Tabi devam edenlerde bir kaç kontrolün yapılması gerektiğini vurgulayalım. Örnek çevrenizde başkalarında da uyarı çıkıyor mu veya internet / sosyal ağ üzerinden de karşılaşılmakta mı bakmak gerekiyor.

Zaman zaman çıkan hatalarla ilgili içerikler yayınlıyoruz ve çoğu çözüm odaklı olduğunu belirtelim. Burada yaşanan bize göre anlık herhangi bir nedenle çıkmakta ve önemsiz olduğunu belirtelim. Açılmayan kısımlar altta bulunan açıklama ve yorumların olduğu kısımdır. Bağlantı yüklenirken bağlantının yetersiz kalması veya uygulamanın açarken yaşadığı bir problemle çıkardığını söyleyebiliriz.

Sürekli YouTube yükleme hatası çıkıyorsa;

  • Tarayıcıyla cihazınızdan ya da bilgisayarınızdan test ettiniz mi?
  • Çok sayıda videoda aynı uyarı çıkıyor mu?
  • İnternetle alakalı olabileceği ihtimaline karşın başka bir bağlantıyla test edttiniz mi?
  • Geliştircisiyle alakalı durumlar için araştırdınız mı?

Evet durum analizinden sonra daha derinlemesine sorunu inceleyeceğiz ve yapacaklarınızı buna göre şekillendirmeniz gerekiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Birden fazla bağlantı yapamıyorsanız telefonun interneti veya WiFi ile kesinlikle test edilmesi gerekiyor.
  • Başka cihazlarla bakılması ve tarayıcı faktörü önemli.
  • Uygulamada problem varsa geçmiş ve arama bilgilerinin temizlenmesiyle denenmesi.
  • Uygulamanın kaldır yeniden yükle yapılması.
  • DNS testinin yapılması şart olabilir.
  • Kesin uygulamada ve yeniden yüklemede bile devam ediyorsa büyük ihtimal o sürümle cihaz uyumsuzluk çekiyor o zaman eskileri denemeniz gerekiyor.
  • Telefonun dahili bir kısmında parça dosyaları kalıyorsa derin temizleme veya fabrika ayarının yapılması belki çözüm sunabilir. (Cihazla bir türlü çözülmüyorsa)

Yapılan işlemlere birde YouTube oturum açılarak kontrol edilmesini de öneriyoruz. Ne alakası var diyenler için hiç umulmayan şeylerin çözüm sağladığını belirtelim.

Hiç bir şey yapamayanlar için uygulamanın ayarlarında bulunan “Geri bildirim” bölümden uyarının ekran görüntüsünü ekleyerek gerekli açıklamayla destek alabilirler. Bu ekranda sizin e-posta hesabınız ekli çıkmadı ise eklemeniz gerekiyor. Bu işlemlerde oturumun açık olmadı gerekmekte.

YouTube yükleme hatası iPhone' da karşılaştık

İzlemeyle arama geçmişinin silinmesini yaptıktan sonra aynı bölümde geri bildirimde de bulunulabilir. Yukarıdaki mesajla sık karşılaşılmadığı ve çoğunlukla yoğun kullanımlarda çıkan sorunlarla değerlendirilebilir.

YouTube yükleme sorunu


Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2020, 16:35

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir