Xiaomi EarBuds S A101 fiyatı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Xiaomi EarBuds S kablosuz kulaklık fiyatı A101' de 139 TL ama zaten Google' dan araştırdığınızda bu fiyatlarda çok fazla satış yeriyle karşılaşabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kablosuz kulaklık alacaklar için A101′ de satışa çıkacak olan Xiaomi EarBuds S fiyatı internette daha uyguna bulabilirsiniz. Ülkemizde en dikkat çeken markalar arasında yerini alan Xiaomi her ürünü ile önemli bir pazar payını elinde tutuyor. Özellikle cep telefonlarında son bir kaç yılldır baya bir yol aldı. 

Xiaomi EarBuds S, özelliklerine baktığımıza bu paralarda alabileceğiniz en iyi kulaklıklardan biri gibi duruyor. Eski modellere bakıldığında daha az ses gecikmelerin olduğunu vurgulayabiliriz. Modelde oyun modu sayesinde çok sayıda oyunda az bir gecikme görülmekte. 

Kulağınıza tam yerleşen ve desteğinde Bluetooth 5.0 kullanılan bir model. Açık alanlarda 10 mt kadar kullanım sunulan ve müzik dinlerken memnun edecek bir yapıda diyebiliriz.

Dış mekanda telefon görüşmesi yaparken gürültü önleyici yapısı şarj seviyesi çok yüksekken daha iyi görevini yapmakta. Şarj kullanım süresi 4 saat kadar sürüyor ve şarj kutusuyla toplamada 3 kere şarj yapılabiliyor. Bu da yarım gün boyunca konuşma ve müzik dinleme imkanı sunmakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Benzer ya da farklı adlarda internette bulacağınız modellerden biri “Xiaomi Redmi Airdots S TWS” olarak aratmanızı öneririz.

Xiaomi EarBuds S A101 fiyatı


Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2020, 21:46

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak