Nokia 8.1 fiyatı ve özelikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Nokia 8.1 128 GB modeli teknik özellikleri ve çıkış tarihi belli oldu. Nokia 8.1 fiyatı konusunda yurt dışı fiyatı açıklanan modelin Türkiye fiyatı ne kadar olur ve tutulur mu?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nokia, eski gücüne tekrar kavuşmak adına Android altyapılı telefonlar üretmeye devam etmektedir. Orta segment telefonlara ayrı bir hava katmak isteyen Nokia, bu sayede 8.1 modelinin 128 GB depolama alanına sahip olan modeli için çıkış tarihini belirlemiştir.

Nokia 8.1 128 GB çıkış tarihi

Orta segment kullanıcılarının beklediği ve ilk modelinde ilgisini çeken Nokia 8.1 fiyatı 399 Euro üzerinden satın alınabilir durumda kullanıcılarını beklemektedir. Firma, üst konfigürasyona sahip olan modelini ise 2019 yılının Ocak ayında piyasa çıkaracağını duyurdu. Fakat bu satış işlemi sadece belirlenen mağazalarda gerçekleştirileceği için, henüz tam donanımlı piyasaya çıkış tarihi belirli değildir.

Nokia 8.1 fiyatı ve özelikleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nokia 8.1 özellikleri 128 GB modelin detayları 

Ekranı 6.18 inç olan Nokia modelinin Full HD+ ekran yapısı ve Corning Gorilla Glass 3 koruma özelliği bulunmaktadır. Bunun yanında fabrikasyon sürecinden geçerek üretime hazır hale gelen Snapdragon 710- Adreno 616 GPU sistemi telefonda kullanılmaktadır.

RAM desteğinin 4 GB olduğu telefonda, 64 GB dahili hafıza microSD desteği ile arttırılabilir özelliğe sahiptir. Arkadaki çift kamera 12 ve 13 MP iken, öndeki tek kamera 20 MP gibi yüksek bir özelliğe sahiptir. Android 9.0 Pie güncellemesi ile piyasaya sunulan modelde batarya gücü 3500 mAh olarak beklenmektedir. 180 gram ağırlığında piyasaya gelecek telefon, piyasada kendisinden söz ettirecek bir orta segment modeli olarak beklenmektedir.


Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2018, 17:44

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir