PUBG Mobile Livik haritası güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

PUBG Mobile için yeni bir harita yolda ve şu an test sürümünde kullanıma açıldı. Livik adı verilen haritanın diğerlerinden esinlenerek çıktığı vurgulanıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Popüler oyunların liderlerinden PUBG Mobile, Livik adında bir harita geliyor. Geliştiricisi tarafından duyurusu yapılan haritanın özellikleri yayınlandı.

PUBG 0.19.0 güncellemesinden söz edilirken ek olarak yeni bir haritadan söz edilmişti. Çoğunun akılına gelen Erangel için yeni bir sürüm olduğu yönündeydi. Lakin iş öyle değil yeni haritayla karşımıza çıkacaklar.

Şu an beta için hazırlanan özellikte, savaş allanının sadece mobil sürüm için hazırlandığı söyleniyor. 

Livik, PUBG’ da yer alan tüm haritalardan esinlenerek ortaya çıktığı yeni bir tasarım. Yeni sürümle oyuncuyu iyileştiren göletlerden tutun, ihtişamlı havuz ve büyükçe kamyonlarla karşılaşacaksınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Şu an için mobil sürümde karşılaşacağımız yeni haritanın bilgisayar sürümünde görebilecek miyiz henüz resmi bir duyuru bulunmuyor. Ama ağırlığı mobil tarafa verildiği görülüyor. Geliştiricinin bu haritaya ayrı bir özen gösterdiği vurgulanıyor.

Yeni özelliğin şimdilik bazı kullanıcıların denenmesine açıldığı söyleniyor ve denemek isteyenlerin beta kaydı olması gerekiyor. Livik indirmeye açılış tarihinin gelecek ay olacağı iddia ediliyor. 

PUBG Mobile Livik haritası güncellemesi


Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2020, 18:00

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir