Samsung Galaxy A 2020 serisi geliyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung, 2020' de Galaxy A serisini Şubat ayı içerisinde tanıtacağı söyleniyor. Yeni çıkacak 3 ve 4 kameralı modellerde fiyat aralıkları çok değişken olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ un 2020 Galaxy A modellerinin tanıtım bilgisi şimdiden gündemi meşgul etmeye başladı. Şirket A serisinde önemli satış başarısına ulaştı ve devamını sürdürme kararı aldı.

A11 modeliyle başlayıp ve A91 olarak devam edecek gibi duran seri için Vietnam bölgesinde bir haber yayınlandı.

Yetkili bir ağızdan resmi olarak açıklama gelmedi ama ciddi şekilde son gelişmeyi ortaya koyan bir videonun yayınlandığını belirtelim.

A 2020 serisinin en dikkat çeken yanlarından biri kamera özellikleri olacak. Kaliteli kamera yapısı 108 MP, 16, 13, 8 ve 5 MP gibi bir sıralamaya sahip olabilir. yakınlaştırmanın 2x, derinlik ve ToF sensörlerine sahip olacağı bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Gelecek yılın ilk çeyreği çok sayıda A modeli tanıtılmış olacak. Şubat ile başlaması düşünülüyor.

Yeni seride önce hangi modeller yer alacak bilinmiyor. Beklenti A11 ve sonrasında A30 / A50 gibi bilgiler netleşmişti. Çoğu modelin aynı ay içerisinde tanıtılacağı fikri ön plana çıkıyor.

Yeni modellerin Note 10 tarzı delikli ekran olması bekleniyor ve 2020 Aralık ayı dahil sürekli bir yeni A modelinin çıkma garantisi olacak.

Samsung Galaxy A 2020 serisi geliyor

Samsung Galaxy A7 fiyatSamsung Galaxy A9 özellikleri


Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2019, 21:14

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir