Snapchat video açılmıyor ve donuyor mu?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Snapchat video donuyor ya da açılmıyor mu? Önerilerimiz işinizi göreceğini düşünüyoruz. İlk tahmin Snapchat uygulamasında sorun olduğu ve ikinci ise internet erişiminde.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sosyal medya tutkunlarının bildiği ülkemizde de kullanımı yaygınlaşan Snapchat uygulamasına abone olanların sayısı arttığı gözlemleniyor. İçerisindeki değişik surat şekilleri ile bilinen ve bu amaçla kullanan kullanıcılar eğlenceli saatler geçirdikten sonra sevdikleri ile de paylaşabiliyor.

Son zamanlarda internet üzerinden sıkça araştırılan konu haline gelmiş Snapchat video açılmıyor sorunu ile karşı karşıyayız. Arkadaşlar arasında gönderilen videoların hata verip açılmaması söz konusu olmasına neden olan sebeplerden birisi internetin düzgün biçimde veri alışverişinin yapılmamasından kaynaklanabiliyor. Bunun yanında telefonun hafızasının dolu olması videonun yüklenmesine ve açılmasının engeline sebebiyet verebilir.

Snapchat video oynatmıyor çözümü

Snapchat aboneliğinizin aktif durumda olması mesaj bölümünden bir şeyler alıp gönderebilme açısından önemlidir. Abonelik durumunuzu kontrol etmeniz gerekiyor.

İnternetinizin veya internet sağlayıcınıza ait modemin çalıştığına emin olup tekrar deneyin. Faturalı hatların ve kotalı kullanım sınırını aşanların video alıp gönderme sorunu yaşayabileceklerini öncelikle hatırlatalım. İnternetin olduğundan emin olup tekrar deneyin.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Telefon üzerinden her işlem gerçekleştirildiğinden dolayı zamanla hafızası dolabiliyor. Bu sebeple önce hafızasını başlattıktan sonra tekrar deneyin. Bu yöntemlerde işe yaramadıysa Snapchat uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.

Snapchat video açılmıyor ve donuyor mu?

Video donuyor veya açılmıyorsa!

  • Farklı bir telefondan denediniz mi?
  • Telefon kapatılıp açıldı mı?
  • Snapchat’ de hata olabilir mi?
  • 3G’ ye veya Wifi’ ye alıp test ediniz.
  • Kablosuz bağlantıyla izleniyorsa o zaman modem kapatılıp açılsın.
  • Birden çok videoda durum aynı mı?
  • Başka uygulamalarda video donuyor mu veya açılmıyor mu?
  • Video oynatma uygulamasından yararlanınız. Örnek MX Player.

Adımlar denenerek destek isteyebilirsiniz. Bazıları hiç bir işlem yapmadan video açılmıyor veya sık sık donuyor gibi yardım yorumları atıyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir