LG G8 ikinci ekranı takılabilir olabilir

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

LG G8 takılabilir ikinci ekrana sahip olacak mı? Mobil rekabette önemli yerlere ulaşamayan LG' nin sürekli bir ilginç denemeli modelleri olmakta. İşte ikinci ekranı modeli.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Herhangi bir şekilde mobil pazarda güçlü olarak yer almak istiyorsanız, mutlaka yaratıcı ürünler tasarlamak zorundasınız. Örneğin Samsung katlanabilir telefonlarla bunu değiştirmeye çalışırken, Huawei gibi cep telefonları ise daha çok kamera özelliklerine yöneliyor. Hatta son dönemlerde 16 arka kameraya sahip cep telefonlarından bile söz etmek mümkün.

  • Pazarın çok ciddi bir rekabeti kendi bünyesinde barındırması
  • Yaratıcı olmayan mobil şirketlerinin ağırlıklı olarak elenmeye başlaması
  • Katlanabilir telefon ve çoklu arka kamera özelliklerinin artık yeterli görülmemesi

LG gibi mobil platformları çok daha yaratıcı olmaya sevk etti.

Peki LG G8 neden ekranla ilgili böyle bir yol tercih etti?

LG markasının her zaman büyük mobil pazarda yer almaya çalışmak için, ilginç telefon tasarımlarıyla uğraştığı bilinmekte. Geçtiğimiz yıl modelde, yüksek ses seviyelerine sahip müzik çalma özelliği; mükemmel gibi durun titreşimi ve dokunsal teknolojisine ekstra olarak yüksek seslere daha çok ulaşan Boom Box hoparlörü tanıttı. Sonra V40′ da 3 veya 4 değil 5 kamerayla kullanıma imkan sağladı. Lakin hiçbirisi bu konuda yeterli olmadı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Ekranının katlanma özelliği bulunan cep telefonlarının gelecek yüzyılın teknolojisi olarak görülmesi
  • Ekranın hiçbir kullanınca yetmemesi
  • Teknolojik devrim yaratmak isteyenlerin ağırlıklı olarak ekranlara yönelmesi

LG’ nin daha çok ekran özelliğine yönelmesine neden oldu.

LG G8 ikinci ekranı takılabilir olabilir

LG takılabilir ikinci ekran hangi özelliklere sahip olacak?

Görünüşe göre ikinci ekran, cihazın ekran boyutunu genişletmek üzere tasarlanacak olan bir vaka gibi isteğe bağlı bir ek olacak. Bunun nasıl işe yarayacağı ya da kutuya dahil edilip edilmeyeceği ya da ayrı bir aksesuar olarak satılacağı henüz belli değil. Ancak LG’ nin önümüzdeki ay Barcelona’da düzenlecek olan Mobile World Congress fuarında tüm özellikleri göstermesi bekleniyor.

LG, muhtemelen yalnızca takılabilir 2. ekran özelliklerini ortaya çıkarmamaya çalışacak. Birde LG, çoklu arka kamera yöntemini de deneyebilir. Ancak katlanabilir ikinci ekranda nasıl bir teknolojinin kullanılacağı ise gerçekten büyük bir soru işareti olarak duruyor. Katlanabilir cep telefonlarındaki en büyük problemlerden biri genellikle, görsellerin kaymasıydı. Takılabilir ikinci ekranda ise böyle bir problemin olup olmayacağı henüz bilinmiyor.


Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 02:50

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir