Xiaomi fiyatı yükselecek

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi fiyat artırımına gidecek. Uygun cep telefon fiyatlarına sahip Xiaomi şirketi cihaz satışlarına zam yapmaya hazırlanıyor. Yönetimden gelen açıklama biraz zam olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ünlü Xiaomi mobil cihaz markası ilk çıktığı dönemlerde, kullanıcılara fiyat ve performans ürünleri sunmaya çalışmıştı. Günümüzde halen bu ürünleri kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Büyük ve seçkin markaların amiral gemilerine anti etki yaratan performansı ve ulaşılabilir ekonomik fiyatları ile Xiaomi markasını tercih edenleri bu konuda mutlu etmeyi başarmıştı. Ancak alınan duyumlarda Xiaomi fiyat artırımına gidecek konusu tartışmaya neden oldu.

Xiaomi CEO’su açıklama yaptı

Xiaomi firması CEO’su yaşanan bazı olumsuzluklar nedeniyle, ucuz telefon satmayacaklarını belirten açıklamalar yaptı. Xiaomi CEO’su daha premium ve daha farklı görünmek için fiyat artırımına gitmeye karar verdiğini belirtti. Yan bir seri olan Mi serisinin gelecek yıllarda daha yüksek olacağına değinen, ünlü Xiaomi CEO’su ne kadar bir fiyat artırımı yapılacağı hakkında hiç bir detay vermedi.

Xiaomi fiyatı yükselecek

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Popüler marklardan biri Xiaomi

Xiaomi’nın bu kadar popüler ve ünlü olmasındaki asıl faktör, üstün seviyede performans sunması ve fiyat olarak ekonomik olmasıdır. Şu anda Apple, Samsung ve Huawei’nin piyasaya sürmüş olduğu amiral gemileri ile yarışacak seviyede nitelikli ve performanslı ürünleri olan Xiaomi’a, Android kullanıcıları açısından, daha kolay ve daha aktif olarak görülüyor.

Düşük fiyatlı ve android özellikli telefonlar, bir alt kalitede olması nedeniyle, bundan sonra yüksek kalitede bir telefon üretecek olan Xiaomi markası gelecek yıllarda modellerin daha kaliteli üretilmesine dikkat ederek çalışmalarını sürdürecek.


Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 21:49

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir