Honor 5G uyumlu telefonu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei 5G modelinden sonra birde Honor 5G sinyali verildi. Bu yıl Honor 5G desteğe sahip telefon satışa çıkacak. Tabi dünya henüz 5G' ye hazır mı bu biraz karmaşık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei, 5G uyumlu telefonu Mate 20 X ‘ i duyurmuştu. Şimdide Honor için 5G destekli model için tarih verdi.

Honor’ un Başkanı Zhao, bu yılın ortası veya son çeyreğinde Honor 5G modeli hazır olacağını duyurdu. Honor’ ın 5G’ li modeli, Huawei göre daha uygun bir fiyatta satılacağınında sözünü verdi.

Başkan, Çin dışında pazarda daha da büyümeyi hedeflediklerini iç pazara göre neredeyse %50 çıkarmayı düşündükleri ve 5G şimdilik sınırlı şebeke olduğundan kar açısında az olması beklediklerini de belirtti.

Gelirin çoğu yine 4G telefonlardan geleceği anlaşılıyor. Dünya genelinde 5G ilerledikçe kazançlarının yeni modellere yansıyacağı anlaşımakta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Honor, ABD’ nin yasağından dolayı rahat bir şekilde büyüyemeyebilir. Çin, ABD savaşları sürdüğü sürece bu kısıtlamalar devam edecektir. Yeni modelerin tanıtımı da bu yasaklarla zora girecektir.

Bir analist’ e göre Huawei, kendi işletim sistemine geçmediği sürece büyük ihtimal umulan satış rakamını yakalayamayacak. Bu olumsuzluklar belki de tekrar Apple’ ı ikincilik koltuğuna oturtabilir.

Honor 5G uyumlu telefonu

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir