TikTok para çekme işleminiz iptal edildi hatası

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

"TikTok para çekme işleminiz iptal edildi. Ayar gizlilik / Bakiye / İşlemler bölümünden işlem ayrıntılarını kontrol ediniz ve banka hesaba eklenmiyor" hatası alanların dikkatine.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TikTok kazandığım parayı çekemiyorum şikayetinde çoğunun hesabıyla alakalı olduğunu düşünerek banka hesabını kaldırıp tekrar yeni hesap ekleyerek test ediyorlar. Evet bu da bir yöntem ama mevcut durumda farklı bir sıkıntı olabilir. İşlem olmadığını bildirine mesaj içeriğinde işlem iptal edilme nedenine bakmanız için işlemler seçeneğinde bulunan ayrıntılar kısmının kontrol edilmesi öneriliyor.

Şimdi buradaki sıkıntının çıkma sebebi genelde görülmeyen sorunlardan biri olabiliyor. Genel bildirimlere göre yardım sayfası güncelleniyor. Yani sıklık bu bölümde yer almasını sağlıyor. Kişinin yaptığı bir yanlışlıksa işte pek karşımıza çıkmayabilir.

Para çekme iptal edildi çözümünde ne gibi işlemler yapılabilir:

  • İşlem yapılan hesap ilk defa para çekecekse doğrulamadan geçmemiş olabilir.
  • Hesap güvenilir olmama, şüpheli durumlar ve kişi bilgilerinin doğrulanması için kimlik onayının yapılması gerekebilir.
  • Eklenen banka kaynaklı olma olsılığı durumlarında farklı bir bankayla işlem yapılabilir.
  • Hesap bilgileriyle banka bilgileri bir olmamasından dolayı bir şüpheli durumlarda engel çıkabilir.
  • Bilgisayar üzerinde girerek bir şeyleri değiştirmeye çalışınız.
  • Şikayet alan bir hesaba işlem yapılmışsa kişiye bilgilendirme gitmez ve bazı hesap kısımlarına işlem yetkisi verilmez. Test için profilde bir şeyleri değiştirin veya ekleyin. Kayıt etmek istediğinizde uyarı veriyorsa o zaman bir problem olduğu anlamına gelir.

Bazı sosyal hesaplarda eklenen banka bilgisinin doğrulanması gerekebiliyor. Tabi bunda var mı bilemiyoruz ama olasılıktan bahsetmek istedik. Test etmeniz adına birde örnek jeton satın almaya çalışınız ve herhangi bir problem çıkıyor mu bakınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir diğer deneyeceğiniz önerimiz ise işletme hesabına geçerek hesapla alakalı sıkıntının çözülmesi. Buradaki işlem sistemden kaynaklı problemlerde iş görebileceğini belirtelim.

Pro özelliğe geçiş yapmak isteyenlerin yapacağı;

  • Ben yazana dokunup üstten noktalı bölüme geçiş yapılması.
  • İlk yerdeki hesabını yönetten gerekli geçişi uygulayabilirsiniz.
  • Tekrar kişisel hesaba dönmek isteyenlerin aynı adımları uygulaması yeterli olacak.

TikTok para çekme işleminiz iptal edildi

Ne yaparsanız yapın banka hesabımı ekleyemiyorum diyorsanız o zaman tek seçeneğiniz uygulamanın destek kısmıyla görüşmek olacak. İsteyenlerin ayarlardaki rapor etme seçeneğini kullanmalarını öneriyoruz. Çoğu talep gönderiyoruz dönüş yapılmıyor diyor. Böyle bir durumla karşılaşıldığında bir kaç gün geçtiğinde tekrarlanmasını öneriyoruz.

TikTok para çekme hatası


Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2021, 19:40

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir