TROY Coin nasıl alınır ve özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Kripto paralar arasında en popülerleri için en güvenir olarak gösterilse de bize göre Bitcoin harici çoğunun balon olduğunu söyleyebiliriz. Tabi teknolojileri işe yarar.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TROY Coin, Troy platformunun yerel kripto para birimi olarak bilinir. Hibrit varlık yönetim platformu olarak bilinen Troy ağında, Sahibi olan kullanıcılar oy hakkına sahiplerdir ve aynı zamanda bir yönetişin token’ıdır. Pasif gelir kazancı sunabilen, kripto para borsalarında merkeziyetsiz yatırım işlemlerinde kullanılabilir altcoindir.

İşlem yapılan yerlerden bazıları, Paribu, Coin DCX, Binance, Gate.io ve VCC Exchange gibi geniş işlem hacmi olan yerler tercih edilebilir. Bu platform ve borsalarda hesabınız bulunuyorsa alış satış işlemlerini anında yapabilirsiniz. Tabi gerekli para hesabınızda olması gerekiyor.  Bazılarında kredi kartı ile alım yapılabilirken bazılarında anlaşmalı ödeme kanalları kullanılıyor. Diğer yandan kripto para birimleri ile TROY Coin’i takas edebilirler. TROY Coin güvenilir borsaların listelerinde yer alır.

TROY nasıl alınır?

Alım işlemlerinde kripto para borsalarından tercih yapılarak hesap açılışını sağlamak, kimlik onayı ve farklı onaylarla işlem limiti arttırılabiliyor.  Bu işlemlerin güvenilir ve listeleyen borsalardan yapılması gerekiyor. Borsalarda yer alan kayıt butonuyla ile hesap açılışını yapabilirsiniz. Borsanın talep ettiği onay adımlarının tamamlanması ardından işlemlere başlayabilirsiniz. Sonrasında ise alımlar ve satışlarda bulunan alandan işlem hareketlerine bakarak duruma göre hamlenizi yapabilirsiniz. Genelde güncel fiyata göre işlem yapılıyor. Tamamlanan adımların doğru yapılmasından sonra ilgili miktar cüzdana yatıyor.

Transfer yapmayı düşünüyorsanız, işlemlerden önce doğru para birimini doğru cüzdan adresine gönderdiğinizden emin olunuz. Sonucu geri alınamayan durumlara düşebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

TORY kullanılan alanlardan bazıları:

  • Troy ağı içinde alınan kararlara yön vermek amacıyla oy kullanmak için ödemesi yapılır.
  • Kripto para cüzdanları arası transferde, düşük masraf çıkaracak bir varlık kullanmak için TROY Coin tercih edilebilir.
  • Alım-satım ve takas işlemlerini işlem hacmi geniş borsalarda yapmalı ve arkası sağlam olan yerler seçilmeli.
  • Staking yani çevrimiçi cüzdanda coin kilitleme üzerinden ek coin kazancı elde etek amacıyla TROY Coin ile işlem yapmak mümkün olmakta.

TROY Coin nasıl alınır ve özellikleri

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak