Turkcell TV Plus video oynatılamadı 801-p-1003-404

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Turkcell TV Plus video oynatılamadı hatası ara ara çoğu kullanıcının karşılaştığını görüyoruz. Şikayet edenlerinde bu ve buna benzer uyarılar aldığı yazılı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir önceki konumuzda uygulama açılmıyor rootlama uyarısıyla karşılaşmıştık ve bu yazımızda ise video oynatılamama sorununu ele alacağız. Bu hataların temelinde yeni çıkan sürümle alakalı olabiliyor ve bazende bağlantı erişimlerinde sıkıntı yaşandığında çıkabiliyor. Buna ek olarak donanımla alakalı problemleri de ekleyebiliriz.

Uygulamayı açarken “Turkcell TV Plus video oynatılamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. 801-p-1003-404″ diye bir hata çıkıyor. Bu konuyu biz başka bir sitemizde geçen yıl ele almıştık ve çok sık çıkmasa da ara ara karşılaştık. Şu aralar şirketin çıkardığı son sürümde baya bir değişime gidildi. Özellikle görünümde büyük değişimler söz konusu. Ama geri sardırmada aksaklıklar var. Sürekli görüntü ve ses tekrar edebiliyor.

Hata kodlarıyla karşılaşanlar Google’ dan kodu araştırsın ve duruma göre kodla müşteri hizmetlerine sorulabilir. Bazı modellerde yazılımla uygulama uyumsuzluk çıkarabiliyor.

TV+ video oynatılamadı, çoğunlukla anlık sorunlarda çıkmakta ve bir kaç denemeden sonra ortadan kalktığı oluyor. Tabi kullanılan cihazlarda video oynatıcı desteklemiyor veya yazılım eski bir sürüm ise normalde böyle bir şey çıkabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  1. Uygulamanın yeni sürümünü kontrol edelim.
  2. Güncelleme sonucu ortaya çıkmışsa eski sürümle çalışabiliyorsa onla deneyin.
  3. İnternet erişiminde WiFi dışında telefonun bağlantısı paylaştırılabilir.
  4. Player oynatma uygulamalarından bir kaçını yükleyerek test edin.
  5. Smart TV’ de çıkıyorsa yazılımı eskiye döndürülemiyorsa o zaman uygulama kaldır yükle veya cihaz sıfırlanması gerekebilir.
  6. Sıfırdan yazılım atılmasıyla çözüm sunulabilir.
  7. Şirketin çağrı merkezine uyarıyı söyleyin.
  8. TV yazılımını USB üzerinden yeniden yüklenmesi gerekebilir.

Turkcell TV Plus video oynatılamadı 801-p-1003-404

TV+ programı yeni sürümle sanki eski bazı uyarı mesajları kalktı gibi duruyor ama yeni gelen bir uyarı kullanıma engel oluyor. İçeriğe girebiliyorsunuz fakat televizyonu yani canlı tv açtığınızda hata verebiliyor. Bu dizi ve film içinde geçerli.

Ek bir önerimizde önceki yazımızda bahsetmiştik. Ekli cihazları kaldırma yöntemi. Kaldırılan cihazlar tekrardan doğrulama yapılması gerekiyor ve böylelikle bir tetikleme gibi bir şey yapmış oluyoruz. Android Smart TV video oynatma sorunu, telefonda pek sık karşılaşılmıyor ama TV Box cihazlarında görülebiliyor. Örnek X96 Mini ve Mi Box S 4K ürünlerinde karşılaştık.

Turkcell tv plus video oynatma sorunu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2020, 02:37

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.