Xiaomi Redmi Airdots kablosuz kulaklık A101 fiyatı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi Earbuds kablosuz kulaklık fiyatı çoğu modele göre gayet başarılı gibi duruyor. Tabi kaliteli mi ve alınır mı gibi sorunun cevabı yazı satırlarında.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Redmi Airdots / Earbuds kablosuz kulaklık A101’de satışa çıktı ve büyük ilgi gördüğünü düşünüyoruz. Son yıllarda BİM dahil çoğu mağazada Bluetooth kulaklıklar yönünde sık sık kampanyalar görüyoruz. Yoğun bir ilgi olduğu belli ama acaba alacağımız kulaklık ne kadar kaliteli ve kulağa vereceği zarar nasıl olur bunu da araştırmak gerekiyor. Hani telefonların Sar değerleri yayınlanıyor ya işte tüm elektronik cihazların verdiği zararların ara ara yayınlanması gerekiyor. En azından satılan ürünün kutusunda belirtilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Xiaomi Earbuds fiyatı 139 TL ve internete baktığımızda da bu fiyatlarda alınabildiğini görüyoruz. Hatta 130 TL ve biraz zorlasanız belki daha ucuz fiyat aralıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Eskiden doların bu kadar olmadığı zamanlarda Aliexpress sitesinden çok daha uygun fiyatlarla alınabiliyordu. Şimdilerde ise çoğu ürün neredeyse Türkiye fiyatına yakın.

Airdots olarak tercih edilen modellerden biri. Bunun temel nedeni mevcut özelliklere göre fiyatının piyasa şartlarına göre iyi olması.

Xiaomi Earbuds özellikleri:

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  1. Ağırlığı 35 gr ve avuç içi kadar bir yer kaplıyor.
  2. Tasarımı küçük, zarif ve genelde kulağa oturan bir tasarımı var.
  3. Bluetooth tarafında 5.0 teknolojisine sahip.
  4. 10 Metre kadar kesintisin görüşme sunuyor.
  5. Ses geçikmesi gibi bir durum şu an için görülmemekte.
  6. Aşırı müzik dinleyenler içinde iti bir ses kalitesi sunmakta.
  7. Mikrofon kısmı kalabalık ortamlarda sizi pek tatmin etmeyebilir.
  8. Şarj kullanım süresi 4 saat, şarj kutusuyla 3 defa şarj edilebiliyor ve şarj kutusu sayesinde 12 saat gibi bir kullanım imkanı sunmakta.

Xiaomi Redmi Airdots kablosuz kulaklık A101 fiyatı


Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2020, 19:20

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir