Sony, Xperia Z2 ve Xperia Z3 Modelleri İçin Andorid 5.1 Güncellemesini Yayınladı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Akıllı telefon pazarında azımsanamayacak payı bulunan Japon teknoloji devi Sony, Xperia Z2 ve Xperia Z3 akıllı telefonları ve tabletleri için Andorid 5.1 Lollipop güncellemesini yayınladı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Son dönemde finansal sorunlarıyla hakkında haberler yapılan Sony, “Sony’den İki Yeni Üst Seviye Android Telefon: Xperia S60 ve Xperia S70” başlıklı haberimizde de bahsettiğimiz üzere, akıllı telefon pazarında daha güçlü bir oyuncu olmak için adımlar atmaya başladı.

Android cihazları satan üreticiler arasında güncelleme konusunda en iyilerden olan Sony, Android 5.1 güncellemesinin dağıtımıyla birlikte, Z2 ve Z3 modellerine bir çok yeni özellik te eklemeyi ihmal etmedi.

xperia-z2-z3-lollipop

Daha çok görsel değişikliklerin yer aldığı Xperia Z2 ve Xperia Z3 Android 5.1 güncellemesiyle birlikte, bir çok yeni animasyon efekti ve simge değişikliğinin yanı sıra, bildirim menüsünde de bazı değişiklikler yapıldı. Ayrıca kamerada yapılan değişiklikle birlikte Gelişmiş Otomatik Mod odaklama özelliği Xperia cihazlara geldi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Önümüzdeki hafta ve takip eden haftalarda aralarında Xperia Z1, Z1 Compact, Z Ultra bulunan ve diğer bir çok Xperia modeli için Andorid 5.1 güncellemesinin yayınlanacağı söylendi.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir