Galaxy A70 ve A90 modelleri 2019' da geliyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un 2019 yılı için planladığı Galaxy modelleri gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Ne kadar zamandır aynı modellerin yeni serileri çıkarken, yeni farklı modeller geliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, geliştirici bilgi verdiği konferans ile birlikte, akıllı telefonlar üzerinde uygulamaya başlayacağı beş farklı ekran modelinin tasarımını duyurmuştur. Böylece, geliştirilen ekran özellikleriyle ilgili birçok farklı bilgi verilmiştir. Katlanabilir modellerden olan Infinity Flex, Çentikli model Infinity U, V ve O; bu konferansta bahsedilen ürünlerdir. Kamera alanının veya herhangi bir çentiğin olmadığı Yeni Infinity de davetlilerden tam not aldı.

Galaxy A70 ve A90 İlkleri Yapılan araştırmalara ve telefonlarla ilgili güncel piyasa bilgileri veren Eldar Murtazin’e göre; Samsung’un geliştirdiği Infinity ekran tasarımlarına sahip olacak ilk Samsung telefon modelleri Galaxy A70 ve A9’dır. 2019 yılının Şubat ayında piyasaya çıkması beklenen bu iki model, Samsung’un önceden piyasaya sunduğu Galaxy A7 ve A9 modellerinin de üst seviyesine taşınacaktır. Galaxy A70 ve A90 modelleri 2019' da geliyor

Yenilenen Samsung Infinity tasarımları

Samsung 5 farklı Infinity tasarımından hangisini tercih edeceğini resmi olarak açıklamadı. Fakat buna rağmen Samsung aslında uzun yıllardır telefon tasarımlarında çentik tasarımından uzak durmaktaydı. Geliştirilen Infinity teknolojisiyle beraber, Samsung Galaxy A70 ve A90 modellerinde de, bir tür modaya uyma durumunu piyasaya yansıtacaktır. Böylece eskiden beri kullanılan klasik Samsung modellerini, küçük çentikli ve estetik tasarımlı Samsung Galaxy modelleri takip edecektir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A70 ve A90 modellerinin tasarımı, Samsung’un amiral gemileri olmamalarına rağmen çok iyi durumdadır. Estetik ve şık tasarım, Samsung kullanıcılarının ‘Yeni Sonsuzluk’ temasını beğendirecek gibi bir izlenim oluşturmuştur.


Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 14:58

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir