Galaxy Note 10 Pro konsept görüntüsü

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' un yeni Note 10 modeli için konsept görüntüleri yayınlandı. Sızıntılarla oluşan bu konsept' e baktığımızda ön tarafında tek kamera yer alıyor. Peki önceki sızıntı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’ un yeni Note serisi yakında tanıtıma çıkıyor. Note 10 ve 10 Pro olarak beklenen modeller için bir konsept yayınlandı.

Yeni Note için henüz adlandırılacak ad net belli değilken beklenen ad 10 ve Pro olacağı yönünde. Konsept sızıntısını “Ice Universe” tarafında yapıldı. Daha öncede sızıntılar oldu ama bu sızıntı bunların birleştirilmiş hali olarak kabul edilmekte.

Son Note 10 görüntüleri için çoğunlukla olumlu yorumlar alacağı yönünde açıklamalar yapıldı. Galaxy Note 10 Ağustos ayı içerisinde tanıtılacağı söyleniyor. 

Tasarımda Note 10 özellikleri

Tasarıma bakıldığında ön kamera ekranın içinde ortalanmış bir durumda duruyor. Söylentilere göre ön kısımda bir kamera olacak. Estetik açısından da gayet güzel duruyor. Bundan dolayı söylenti doğru olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çerçeveler ince tasarıma sahip. Parmak izi okuyucusunun da ekran içierisinde konumlandırılması bekleniyor. Cihazın sol kısmında ses tuşları ve açma kapatma tuşunun olduğu görünüyor. Yani tuşların konumlandırmasında değişim görülmekte.

Bundan sonra tanıtıma yakın bir tarihte net bir sızıntı ile karşılaşabiliriz.

Galaxy Note 10 Pro konsept görüntüsü

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir