Huawei Nova 6 5G fiyatı sizce ne kadar olur ?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Çinli üreticiler mobil sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorlar. Bunlardan biri Huawei Nova 6 5G ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte özellikleri…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çin menşeili akıllı telefon markaları mobil sektöründe hızla ilerliyor Bunların başınız çeken Huawei yeni bir model ile çıkışa hazırlanıyor. Nova 6 5G fiyatı ve Nova 6 özellikleri merak konusu.

Çin menşeili Huawei firmasının Nova serisine ekleyeceği, Huawei Nova 6 5G fiyatı sizce ne kadar olur konusunu ele aldığımız bu yazıda, orta segmentteki cihaza ilişkin özellikleri de detaylı olarak inceliyoruz.

Huawei Nova 6 5G özellikleri

Nova serisinin yeni üyesi olacak olan Huawei Nova 6 5G cihazı birçok farklı özelliği kullanıcılara sunacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bunlar ise;

  • Cihaz delikli ve tam ekran tasarımına sahip olacak.
  • 128 GB ve 68 GB depolama alanına sahip seçeneklere ser verecek.
  • Ekran boyutu 6.39 inç olacak.
  • Pil, 3900 mAh güce sahip olacak.
  • 5G teknolojisi desteklenecek.
  • Arka kamera 3’lü şekilde bulunacak ve 3D ToF sensörü içerecek.
  • LCD ekran tasarımına yer verilecek.

Bu özellikler ile piyasada yerini alacak cihazın diğer donanım özelliklerine ilişkin başka net bir bilgiye yer verilmiyor.

Huawei Nova 6 5G fiyatı

Huawei Nova 6 6G cihazı hakkında merak edilenlerden birisi de, cihazın piyasa fiyatının ne olacağı. Cihazın yer verdiği bu özellikleriyle, Türkiye’de yaklaşık 2.500 TL ile 3.000 TL aralığında satışta olması bekleniyor.

Huawei Nova 6 5G piyasaya çıkış tarihi

Huawei Nova 6 5G cihazı, kullanıcılarını 5G hizmetiyle buluşturacak bir cihaz olacak. Bu nedenle kullanıcı adayları şimdiden cihazın piyasaya sürülüşünü merakla bekliyorlar. Cihazın tahminen Kasım ayında tanıtımının yapılacağı ve Aralık ayı itibariyle Çin piyasasında yerini alacağını söyleyebiliriz.

Huawei Nova 6 5G fiyatı sizce ne kadar olur ?


Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2019, 10:29

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir