Lenovo Z5s fiyatı ve teknik özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Lenovo Z5s tanıtımı ve teknik özellikleri yayınlandı. Lenovo Z5s fiyatı 4 GB ve 6 GB olmak üzere iki model olarak satışa çıkması bekleniyor. Bakalım Türkiye satışı nasıl olacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Eskiden sadece bilgisayar alanında ürünlerini gördüğümüz Lenovo, artık kendisini akıllı telefon üreticisi olarak piyasada kanıtlayacak üretimler gerçekleştirmektedir. Belirli aralıklarla yapılan Android tabanlı akıllı telefon tanıtımlarında, bu sene orta segment telefon piyasasında çok önemli bir yer edinmek isteyen firma; Lenovo Z5s modelinin lansman tanıtımını gerçekleştirdi.

Tasarımı kullanıcıların ve uzman akılı telefon yorumcularının dikkatini çeken Lenovo Z5s, Android 9.0 Pie kullanım sistemi ile birlikte gelmektedir.

Lenovo Z5s tasarım özellikleri

Lenovo Z5s, öncelikle kullanıcıların fiyat ve performans kriterlerine hitap etmek için çıkartıldı. 6.39 inçlik muazzam büyüklükte bir ekrana sahip olan Lenovo Z5s, aynı zamanda su damlası adı verilen ekran tasarımına sahiptir.

Lenovo Z5s fiyatı ve teknik özellikleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Lenovo Z5s fiyat ve Lenovo Z5s özellikleri

1024*2340 piksel çözünürlüklü bir ekrana sahip olan Lenovo Z5s, aynı zamanda Snapdragon 710 işlemciye sahiptir. 62 kat daha fazla renk gösterimi yapacak grafik birimi sayesinde, 6 GB RAM desteği de oluşturulmuştur. 16 MP ve 8 MP özelliklerinde iki kameranın yanında 5 MP özelliğine sahip sensör görevi gören bir üçüncü arka kamera vardır. Önde ise 16 MP bir kamera kullanılmıştır. 3300 mAh gücündeki bataryayla beraber 4, 6 ve 12 GB depolama alanı seçeneği vardır. Fiyatlara bakılacak olursa; 4 GB 1.087 TL ve 6 GB 1.243 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyatların üzerine eklenecek vergilerle birlikte, piyasaya çıkış fiyatı büyük bir merakla beklenmektedir. 

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir