Google Play Store üyeliği nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Android' e uygulama ve oyun indirmek için gerekli olan mağaza uygulamalarından biri Google Play Store' yi telefonda kullanmak için Google Play hesabınızın olması gerekiyor. Peki hesap nasıl açılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google Play Store ismini akıllı telefon kullanıcılarından herhalde duymayan kalmamıştır. Google firması tarafından geliştirilen bir uygulamadır. Goole Play Store android işletim sisteminin yüklü olduğu akıllı telefon ve tabletlerde kullanılan android uygulama marketidir. Google Play Store’de android telefonlarınız da kullanabileceğiniz milyonlarca ücretsiz uygulama mevcuttur. Bu kadar yaygın kullanılan bir uygulamaya nasıl üye olabileceğinizi bu haberimizde sizlerle paylaşacağız.

Google Play Store hesap açma

Google play store android işletim sistemine sahip telefon ve tabletlere ücretli ücretsiz uygulama indireceğiniz bir platformdur. İlk çıktığı dönemlerde eğer android market ismini alan uygulama daha sonra Google firmasının almış olduğu kararla Goole Play Store ismini kullanmaya başlamıştır. Yukarıda belirttiğimiz gibi bu milyonlarca uygulamanın yer aldığı platformda oyundan, ofis uygulamalarına bir çok farklı uygulama bulabilirsiniz. Bu kadar geniş yelpazesi bulunan uygulamaya üye olmak için aşağıdaki adımları takip ediniz.

  • Google Play Store üyeliğini yapmadan önce bir gmail hesabınızın olması gerekmektedir. Eğer gmail hesabınız bulunmuyorsa bu uygulamayı kullanmanız mümkün görünmemektedir. Bundan dolayı Google firmasın ait olan ve ücretsiz e-posta adresi veren gmailden bir e-posta adresi alınız.
  • Gmail hesabınızı aldıktan sonra bu hesabınız ile google play store uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz. Gmail hesabınız aldıktan sonra accounts.google.com/SignUp adresine giriş yapınız.
  • Yukarıdaki linke tıkladığınızda karşınıza aşağıdaki ekran gelecektir. Bu ekranda kullandığınız veya yeni kaydolduğunuz E-posta ve Şifre bilgilerinizi giriniz. Bu işlemden sonra oturum aç tuşuna basınız.

Google Play Store üyeliği nasıl yapılır

  • Gmail adresinizin hesap bilgilerini yukarıdaki ekrana girdikten sonra Google play siz herhangi bir işlem yapmadan telefonunuzun veya  tabletinizin markasını tanıyacaktır. Burada anlattığımız gibi aslında Gogole Palay Store üyeliği çokda zor değildir. Sizlere anlatmış olduğumuz adımları sırasıyla uygularsanız herhangi bir sorun ile karşılaşmadan üyeliğinizi yapabilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 15:12

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir