Asus TUF Gaming VG27VQ oyuncu monitörü

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Oyuncu monitörlerine bir yenisi eklendi. Asus TUF Gaming VG27VQ özellikleri görüntülendi ve yakında satışa çıkacak. Fiyatı konusunda bir açıklama yapılmadı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Oyun sektörü daha çok geliştikçe montörler önemli hale geldi. Her ne kadar mobil oyunlar artık ön planda olsa da hala bilgisayar oyunlarında sık oyuncular yer alıyor. Görsel performansa ciddi yatırımlar yapanlar olabiliyor. Hem ekran kartı hem monitör konusunda sınır tanımayanlar olabiliyor. Bu aralar çıkan monitörlerde görüntü kalitesi ve yenileme hızı ön planda. Hatta 120 hz temel bir değer olarak görülmekte.

Asus, oyuncu monitörü olarak TUF Gaming VG27VQ satışa çıkarmaya hazırlanıyor. 27. Ekran boyutu ve çözünürlükte 1920×1080 yer almakta. Hz tarafında ise 165 ve tepki süresinde 1 ms sunmakta. Panelde VA ve Freesync P. desteği var.

Kavis tarfında 1500R sahip olduğu yeni üründe parlaklığın en yüksek değeri 400 cd m2 ve kontrast değeri ise 3000: 1.

Farklı üç giriş bulunan port tarafında 1.2 Display, kulaklık ve DVI Dual Link. Eğim, yükseklik ve döndürmede önemli ayar sunmakta. Birde bulanıklık azaltmada ELMB teknolojisi ve düşük mavi ışık modlarının kullanıldığını vurgulayalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Asus TUF Gaming VG27VQ oyuncu monitörüAsus TUF Gaming VG27VQ fiyatı

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak