Chrome film indirme yöntemleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google tarayıcısı Chrome' den film indirmek için ek uzantılar veya uygulamalar kullanılabilir. Çok sayıda film indirmek için kullanılan programlar hem Windows bilgisayarlar için hem de Android telefonlar için bulunuyor.

Sponsorlu Reklam
Ad imageAd image

Chrome film indirme: Film sitelerinden ve genel olarak internetten videolar, filmler indirmek düşündüğünüzden daha kolay olmaktadır. Chrome uzantıları, işlemi tek tıklamayla halletmektedir. İşinize yardımcı olabilecek bazı uygulamalar (uzantılar) ise şunlardır;

Chrome film indirme uygulamaları

Flash Video Downloader; bu uygulama internetteki birçok farklı kaynaktan Flash videolu filmler indirmeyi sağlamaktadır. Bir video indirmek için, araç çubuğunun yanındaki uzantı düğmesine tıklamanız yeterlidir. Dosyayı indirmeden önce çeşitli kalite seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

FBDown Video Downloader; Aynı anda birden fazla video indirmek isterseniz, FBDown Video Downloader göz atmanız gerekmektedir. Bu sadece Facebook değil, herhangi bir web sitesinden film indirmek için kullanılan programlardan biridir.

vGet Extension; İçeriği akış olarak izlemek ve indirmek istiyorsanız, vGet Uzantısını kullanın. vGet, bunları DLNA özellikli TV’lerle paylaşmanıza olanak tanır. Bu şekilde, çalışmalarınızı indirme veya USB ile iki katına çıkarmanız gerekmez.

FVD Video Downloader; İnternetten film indirirken çoklu görev uzantısı istiyorsanız, FVD Video Downloader mükemmel bir seçenektir. Sadece Facebook içeriği değil, herhangi bir web sitesinden ve FVL, AVI, ASF, MPEG ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok farklı formatta içerik indirmenize izin vermektedir.

Sponsorlu Reklam
Ad imageAd image

Chrome film indirme yöntemleri

Chrome film nasıl indirilir?

Bu 5 uzantıyla internet üzerinden dilediğinizi gibi film, video indirebilirsiniz. Çalıştırma işlemi çok çok kolaydır. İndirmek istediğiniz videoyu açın ve uzantıya tıklayarak video kalitesini seçin ardından uzantı kısmından indire tıklayın. Filmin boyutuna ve programın kalitesine göre indirme işlemi 15 ile 30 dakika arasında sürecektir.

Chrome indirme uzantıları: Örnek olarak chrome.google.com/webstore/detail/video-downloader-professi/elicpjhcidhpjomhibiffojpinpmmpil?hl=tr ve chrome.google.com/webstore/detail/video-downloadhelper/lmjnegcaeklhafolokijcfjliaokphfk?hl=tr

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir