ConfigUpdater ve android.process.acore durduruldu

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

General mobile android.process.acore durduruldu ve ConfigUpdater durdu problemi için gelen mail nedeniyle detaylı bir anlatım hazırladık.

Ad imageAd image

General mobile etab 4 tablete root atan bir kullanıcının yardım almak için yazdıklarını sizlerle paylaşmak istedik. Cihazı rootladıklarını ve bir zaman kullandıktan sonra tableti sıfırlamak gerekti ve yaptıktan sonra uygulama indiremiyorum. Uygulama yüklerken bekliyor yazısında kalıyor ve bu şekilde bekliyor. Sadece bunlada kalmıyor sürekli maalesef android.process.acore durduruldu şeklinde birde başka bir uyarı veriyor. Yetmemiş başka bir sorunda ConfigUpdater durdu hatası olmuş. Yani yok yok. 🙂

Yardım başvurusunda SuperSu kullandığını yazmış. Bu uygulama bazı cihazlarda cihazın açılmamasını, logoda kalmasına veya yazılım çalışmalarına neden olabiliyor. Tabi kesin bundandır diyemiyoruz ama tahmini hard reset atılmasından dolayı olabilir. Bu işlemin yapılması demek tablete sonradan yapılan işlemlerin gitmesi demek. Yani MEB’ in Fatih projesi için verilen bir tablet ise yaptığınız işlemlerin gitmesi demektir.

Bu aralar COVID 19 nedeniyle EBA canlı derslerde tabletlerin önemli çok fazla diyebiliriz. Tableti olmayan veya sorunlu olan çok sayıda kullanıcının yeni tablet aldığını söyleyebiliriz.

ConfigUpdater durdu ve android.process.acore durduruldu çözümü için:

Ad imageAd image
  1. SuperSu’ yu kaldırınız ve sorun çıkarabilecek uygulamalar kaldırılsın.
  2. Fabrika ayarına döndürülsün.
  3. Hard resetin atılması belki çözüm sağlayabilir.
  4. Uyumlu bir ROM atınız.
  5. General mobile tablet şifre kırma yazımızdakileri uygulayınız. (Modeline göre gerekli işlemler farklı olabiliyor)

Teknik bilgisi olanlar bunları uygulasın büyük ihtimalle çözüm gelecek. Sıfırdan yazılım yüklemelerinde dikkat edilecek önemli üç husus ise;

  • Orjinal veya uyumlu yazılım olması gerekiyor.
  • Yanlış sık yapılan işlemde açılmamasına neden olacak davranışlardan kaçınılması.
  • Bilgisi yetersiz olanların kesinlikle uzman desteği alması gerekiyor.

Bunlara dikkat edelim ve duruma göre yardım almak isteyenler ilgili numarayı arayacaksa sadece bilgi alabileceklerini söyleyelim.

ConfigUpdater ve android.process.acore durduruldu

ConfigUpdater durdu hatası


Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2020, 22:27

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Türkçe