Galaxy Note 10 ve 10 Plus fiyatı ortaya çıktı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un yeni Note modeli için yeni bir sızıntı var. Ünlü bir editör tarafından Galaxy Note 10 fiyatı duyuruldu. Aynı zamanda Note 10 Plus fiyatı ve 128 GB / 256 GB versiyonu var.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’un yakında çıkaracağı Note 10 modeli için ara ara bilgiler gelmekte. Donanımı ve tasarımı neredeyse ortaya çıkan Note 10 fiyatı ortaya çıktı.

Galaxy Note 10 2019 son çeyreğinde çıkması bekleniyor. Çıkacak olan yeni Note serisi Note 10 ve 10 Plus için fiyatları belli oldu diye bir sızıntı yayınlandı.

Ünlü editörlerden Quandt tarafından sızdırılan bilgiye göre Note 10 fiyatı belli oldu. Genelde isabetli sızıntı haberleriyle gündemde olan Quandt’ ın açıkladığı fiyatlar tahmin mi yoksa kesin bir bilgi mi net belli değil.

Yeni modeller içim süper cihazlar olacağı iddia ediliyor. İşlemcide 9820 Exynos ve Snap.’ın 855′ i kullanılıyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Note 10 fiyatı sızdırıldı

  • Galaxy Note 10 fiyatı 1126 dolardan
  • Note 10 Plus fiyatı 1249 dolardan satışa çıkacak

Note 10 128 GB ve 10 Plus 256 GB seçeneği olacak. 256 GB olan modellerde tahmini 80 ile 100 dolar arası bir fark söz konusu olabilir.

Note 10 Türkiye fiyatı bizde çok yüksek olması bekleniyor. Şu haliyle bile zaten bizim için yüksek bir fiyata sahip. Ama yinede lüks sevenler ve güçlü cihazları isteyenler almamak için kendilerini tutamayabiliyor. Düşünün geçen yıl Apple yüksek fiyatlardan dolayı yeni çıkardığı iPhone’ lar için Çin’ de istediği gibi bir satış rakamına ulaşamamıştı. Ama bizde durum farklı olabiliyor. 

Galaxy Note 10 ve 10 Plus fiyatı ortaya çıktı

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir