Honor MagicBook AMD hızlı şarj özelliği

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Honor MagicBook AMD özellikleri kısmen belli oldu ve hızlı şarj ile 1 saat gibi bir zaman diliminde şarjı doluyor. Batarya kullanım süresi ise 8 saat.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Honor, daha çok telefon olarak bilinen bir marka ama farklı sektörlerde de yer almakta. Bunlardan biri bilgisayar ve çıkardığı laptoplar önemli özelliklere sahip diyebiliriz. Gelecek hafta yeni bir modelin tanıtımına hazırlanan şirketin Xiaomi karşı önemli değişimler yapabiliyor.

Yeni bilgisayar Honor MagicBook AMD, fiyatı merak konusu ama dikkat çeken çok yanları var. Örneğin hızlı şarj 65 W ve 30 dakika içerisinde %50 dolum sunuyor. 

Weibo’ da görüntülenen yeni model için bu ayın 16′ si işaret ediliyor. Yeni modelin hem verimlilik hem performansta önemli değişimler sunacak.

Şirketin yakın zamanda yeni bir modeli de görüntülenmişti.  MagicBook Pro 2020 olarak adlandırılan modelde işlemci İntel 10. nesil kullanılmıştı ve grafikte ise Geforce mx350 yer alıyordu. AMD modelinde ise 7 nm Ryzen 5-2500U ve grafik Radeon XFR AMD olacak. Batarya 8 saat kullanım sunuyor ve çok kısa sürede dolum sağlıyor. RAM’ de 8 GB DDR4 ve disk tarafında SSD 256 GB kullanılmakta. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bağlantı noktasında USB C, -A 2.0 ve A 3.0 temel özelliklerinden. HDMI’ da yer aldığını belirtelim. Fiyat konusunda elle tutulur bir tahmini satış aralığı yer almamış.

Honor MagicBook AMD hızlı şarj özelliği

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir